Güngör : Grubun en başarılı takımıyız

Güngör : Grubun en başarılı takımıyız

Bu sezon İstanbul Süper Amatör Ligde ilk defa mücadele ederek yenilgi yüzü görmeyen tek takım olan Atlasspor gösterdiği üstün performansla 4. grubun en başarılı ekibi oldu.

Bu sezon İstanbul Süper Amatör Ligde ilk defa mücadele ederek yenilgi yüzü görmeyen tek takım olan Atlasspor gösterdiği üstün performansla 4. grubun en başarılı ekibi oldu.

Kırmızı Beyaz Mavili ekibin hedefi ilk yarıdaki başarıyı ikinci yarı maçlarında da tekrarlayıp önce klasman grubuna kalmak ardından Bölgesel Amatör Lige yükselmek.

Teknik Sorumlu Mehmet Berk Güngör yönetiminde sezona başlayan Çekmeköy temsilcisi, yeni bir takım olmasına rağmen gösterdiği başarı ile ilk yarıyı zirvede tamamladı. Atlasspor oynadığı 11 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen tek takım oldu. Topladığı 25 puanla rakip filelere 18 gol atan Mehmet Berk Güngör’ün talebeleri kalesinde gördüğü 8 golle grubun en az gol yiyen ekibi olma başarısı gösterdi.

“İlk yarı zorlu geçti”

Teknik Sorumlu Mehmet Berk Güngör “Bizim açımızdan zorlu bir ilk yarı geçti diyebiliriz. Özellikle grup şampiyonluğunda iddialı olan takımlar ile yaptığımız maçlarda zaman, zaman stres ve gerilimli anlar yaşadık. Oysa biz kesinlikle rakibi ile maç esnasında centilmence mücadele etme gayretinde olan, futbolun getirdiği sertlikler dışında hiçbir aşırılığa kaçmayan bir ekibiz. Nedense namağlup takım olmamız sebebi ile, rakiplerimiz bize karşı özel hazırlanıyorlar. Bu şartlar altında yakaladığımız başarı daha da anlamlı olmakta. Son maçımızda alt sıralardaki Hasköyspor’u misafir ettik. 80.dakikada yediğimiz gole rağmen 87.dakikada beraberliği sağlayan ve uzatma dakikalarında attığımız gollerle mücadeleyi 3-1 kazanan aslan yürekli futbolcularımla gurur duyuyorum. Takım olarak en büyük avantajımız skor ne olursa olsun maçtan hiçbir zaman kopmayan, son düdük çalıncaya kadar mücadeleyi bırakmayan bir takım olduk. Hafta sonu başlayacak ikinci yarı maçlarında da aynı ciddiyetle çalışarak aynı başarıyı yakalayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ” dedi.

Murat Nazik

mehmet-berk-gungor-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.