Güngören'de öğretmenlere yurt dışı tatili

Güngören'de öğretmenlere yurt dışı tatili

Güngören Kaymakamlığı tarafından organize edilen “24 Kasım Öğretmenler Günü” programını öğretmenler öğrencileriyle birlikte kutladı. Öğretmenler arasında fotoğraf yarışması organize eden Güngören Belediyesi dereceye girenleri yurtdışı ve yurtiçi tatilleri

Güngören Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “24 Kasım Öğretmenler Günü” programına, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, Güngören Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürü Süheyla Sülez ile birlikte muhtarlar, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Güngören Belediyesi’nin öğretmenler arasında gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasında dereceye giren Hüsniye Yıldırım’a yurtdışı tatili, Ramazan Sevinç’e yurtiçi tatili ve Seher Doğan’a ise yurtiçi gidiş dönüş uçak bileti hediye edildi. Her yıl 24 Kasım Öğretmenler gününe özel yarışma organize eden Güngören Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda, şiir, kompozisyon, ses yarışması dallarında ödül vermişti.

Göreve yeni başlayan öğretmenler ile emekliliğe ayrılan öğretmenlerin sahneye çıktığı an, salonda alkış tufanı yaşandı. Emekliye ayrılan öğretmenlere hediye ve belgelerini Güngören Kaymakamı Zafer Orhan takdim etti. Program Güngören Müzik Öğretmenleri Topluluğu’nun müzik ziyafetiyle son buldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.