Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya'dan millilere ziyaret

Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya'dan millilere ziyaret

Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Grekoromen Güreş Milli Takımı'nı ziyaret etti.


İstanbul'da 2-3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek 1. Golden Grand Prix 31. Vehbi Emre Büyükler Grekoromen Güreş Turnuvası öncesi Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren millilere ziyarette bulunan Hamza Yerlikaya, sporcular ve tektnik heyetle bir araya geldi.

Antrenman öncesi milli sporcularla sohbet eden ve birlikte fotoğraf çektiren Hamza Yerlikaya, milli takımın antrenmanına da katılarak çalışmalara dahil oldu.

-Yerlikaya: ''Başarılı sonuçlar çıkacağına inanıyoruz''-

Hamza Yerlikaya, ziyaret sırasında soruları yanıtladı ve hedeflerini aktardı.Milli takımın Vehbi Emre Turnuvası'na hazırlandığını hatırlatan Yerlikaya, ''Bu turnuva, milli takıma girmeyi hedefleyen sporcular için önemli. Buradan çıkacak sonuçlar, onların yer alacağı organizasyonları belirleyecek. Biz özellikle Başbakanımızın bize verdiği güçle, imkanları güreşçi kardeşlerimize aktarıp, bu kaynakların başarıya dönmesini talep ediyoruz. Ekibimiz genç. Azimli arkadaşlarımız var. Başarılı sonuçlar çıkacağına inanıyoruz'' diye konuştu.

Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'nde kendisinin de dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonaları öncesi hazırlanma imkanı bulduğunu dile getiren Hamza Yerlikaya, ''O zaman masanın tersindeyken, sporcuyduk. O günün şartlarında ne tarz problemler olduğunu, ne için isyan edildiği, neye küskün, neye kızgın olunduğunu biliyoruz. Bugün o imkanları daha geniş tutuyoruz. Bizim çektiğimiz sıkıntıları onlar çekmesinler diye biz bütün imkanları seferber ettik. Arkadaşlarımızın daha başarılı olması için uzun
vadeli yatırımlar peşindeyiz. Hedefimiz 2016 ve 2020 olimpiyatları. Özellikle 2020 olimpiyatları. Başbakanımız, olimpiyatlara İstanbul'u talip gösterdi. burayı işaret etti. Biz de her siklette başarılı olabilecek sporcularımızı alıp, dizayn edebilme heyecanı içindeyiz. Türkiye'nin her yöresinden ciddi başarılar çıkacaktır'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.