Güreş Turnuvası Sona Erdi

Güreş Turnuvası Sona Erdi

Kartal Belediyesi Güreş Turnuvası, geçtiğimiz gün Kartal’da bulunan Tekel Fabrikası Spor Tesisleri’nde yapılan karşılaşmalarla sona erdi. Yapılan güreş Turnuvası’nda minikler, yıldızlar ve gençler rakiplerinin sırtını yere getirmek için kıyasıya mücadele

Gençlerde Kartal Belediyesi şampiyon

Kartal Belediyesi Güreş Turnuvası’nda gençler kategorisinde Kartal Belediyesi Güreş Takımı kazandığı maçlar ile aldığı puan sonucunda, turnuva birincisi oldu.

61 Kartallı güreşçi gencin mindere çıktığı müsabakaları Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Kartal Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turgut Mermertaş,  Kartal Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Şenay, amatör spor kulüpleri yöneticileri ve Kartallılar izledi.

Turnuvada dereceye giren güreşçilere Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz madalyalarını ve kupalarını verdi. Başkan Öz, kupa töreninde yaptığı konuşmada, ” Herkes beni futbolsever olarak bilir ama benim gizli kalmış bir güreş taraftarlığım da vardır. Yerel yönetimlerin işlerinden bir tanesi de vatandaşına spor yapma imkânı sağlamaktır ve biz bunun için birçok vatandaşın birçok dalda spor yapabilmeleri için destek ve olanak sağlıyoruz, sağlamaya devam edeceğiz” dedi. 

Kartal Belediyesi Güreş Turnuvası’na destek sağlayan işadamı Kenan Albayrak, Kartal’da yıllar sonra güreş sporunun küllerinden doğmasını sağlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e plaket vererek teşekkür etti.

Kartal’da Güreş küllerinden doğdu 
İlk olarak 1950’li yıllarda kurulan, yetiştirdiği sporcu ve kazandığı müsabakalarla adından sıkça söz ettiren Kartal Güreş İhtisas Kulübu Takımı, daha sonra 90’lı yılların başında unutularak yok oldu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yaptığı çalışmalar ile tekrar hayata geçirilen güreş takımı, Kartal Belediyespor Güreş Takımı ismini alarak çalışmalarına başladı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.