Gurme lezzetler ve iyi müzik  Urban Lounge'ta

Gurme lezzetler ve iyi müzik Urban Lounge'ta

'Gurme lezzetler, iyi müzik, muzip eğlence ve sohbet müdavimleri Beyoğlu Urban Lounge'ta buluşuyor. 14 Aralık Cuma gecesi İstanbul Radyosu sanatçılarından oluşan “Faros“ fasıl ekibi Urban Lounge'ta.

1999 yılında Fındıklı’da ev yemekleri Restaurant’ı ile başlayan Fesleğen Meyhane’nin serüveni, Rum ve Türk mutfağından hazırladığı özel meze ve yemeklerle kurduğu akşam sofralarıyla Beyoğlu’nda devam etti. Bu serüvenin son durağı ise Cihangir. 

Bir yıllık bir aradan sonra Aslı Ünsal, Fesleğen Meyhane’yi bir klasik haline getiren lezzetleri, iyi müziği, muzip eğlenceyi, müdavim sohbetlerini, Cihangir’e Urban Lounge çatısı altına taşıyor.

Cuma gecesi İstanbul Radyosu sanatçılarından oluşan  “Faros“  fasıl ekibiyle başlayacak gece Aslı hanımın sevilen türk müziklerinden seçkileri ile devam edecek. Bugüne kadar kent kültürünün popüler markası olarak, hizmet ve eğlence sektöründe 3 milyondan fazla kişiye ulaşan, 300’den fazla sanatçıyı takipçileriyle buluşturan Urban Bug bu sene yepyeni bir mekanla sezona merhaba diyor. 

İ

lk olarak bahçesi ile Eylül ayında hizmet vermeye başlayan, farklı konseptte organizasyonların düzenleneceği Urban Lounge, Ekim ayından itibaren cafe, restaurant, bar, yazlık ve kışlık bahçe olarak devam edecek. Beyoğlu’nun en keyifli restaurant markalarından olan Fesleğen tarafından yürütülecek mutfak, her türlü damak zevkine uygun yemekleri  ile haftanın 7 günü Saat 23.00’e kadar açık olacak.


Bilet fiyatları
- 95.00 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.