Gürsel Akkoyunlu müteahhitlere ‘Tek yetkili benim’ dedi

Gürsel Akkoyunlu müteahhitlere ‘Tek yetkili benim’ dedi

Emir Sarıgül imarı Gürsel Akkoyunlu’ya teslim etti. Güler Akkoyunlu Şişli Belediyesi’ne iş yapan müteahhitleri Şişli Belediyesi’nde toplayarak, ‘belediyede teknik başkan yardımcısı olmayacak, her şeyi ben organize edeceğim’ dediği ifade ediliyor.

EYÜP BİRGÜN AMACINA ULAŞTI

Eyüp Birgün’ün Gürsel Akkoyunlu için uzun süredir Mustafa Sarıgül’e kulis yaparak, Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı yapmak için uğraştığını Şişli Gazetesi’nde haber yapmıştık. Bu gün itibari ile de Eyüp Birgün’ün amacına ulaştığı netleşmiş oldu.

EMİR SARIGÜL İLE EYÜP BİRGÜN

YEMEKTE ANLAŞTILAR DEMİŞTİK

Yine Şişli Gazetesi’nde Eyüp Birgün’ün Emir Sarıgül’ü bir akşam yemeğinde Gürsel Akkoyunlu’yu başkan yardımcısı olması için ikna ettiğinin haberini de yapmıştık. Akkoyunlu’nun bu toplantısıyla Emir Sarıgül’ün de ikna edildiği netleşmiş oldu.

ŞİŞLİ GAZETESİNİN HABERİ GERÇEK OLDU

Yaptığımız haber üzerinden çok geçmeden Gürsel Akkoyunlu’nun belediyede etkinliğini göstermeye başlamasıyla haberlerimizin gerçekliği ispatlanmış oldu.

İMAR MÜDÜRÜNE BAŞKAN YARDIMCISI YETKİSİ

Gazetemizde çıkan haberden sonra Gürsel Akkoyunlu ile ilgili tepkilerin artması üzerine Akkoyunlu’nun İmar Müdürü olarak devam etmesi ama tüm yetkilerin de Akkoyunlu’da toplanmasını sağlayarak tepkilerin önüne geçilmesi planlandı. Gürsel Akkoyunlu’nun da yaptığı toplantıdaki ifadeleri de bunu doğrulamış oldu.

İLK İCRAATI MÜTEAHHİTLERİ TOPLAMAK OLDU

Gürsel Akkoyunlu’nun ilk icraatı da müteahhitleri belediyede toplayarak ‘tek yetkili benin’ diye uyarmak oldu. Teknik Başkan Yardımcısının olmayacağı, olursa dahi yine tüm yetkilerin yine kendisinde toplanacağını müteahhitlere net olarak ifade ettiği ve uyarılarda bulunduğu belirtiliyor.

MUSTAFA SARIGÜL GÜRSEL AKKOYUNLU’YU

MÜTEAHHİTLERLE SIKINTISI NEDENİYLE GÖREVDEN ALMIŞTI

Gürsel Akkoyunlu’nun işe başlamadan yine belirli müteahhitleri toplamasının, yarınlarda Mustafa Sarıgül döneminde yaşanmış olan sıkıntılı günlerin tekrar yaşanacağının göstergesi olarak yorumlanıyor.

ŞİŞLİ’DE YENİ İCATLAR ÇIKARILIYOR

Gürsel Akkoyunlu dönemindeki verilen ihalelerin ve yapılan işlerin şaibeleri hala Şişli’de herkesin konuştuğu, Mustafa Sarıgül’ün de bu gerçekleri bildiği için resmi olarak Başkan Yardımcısı yapamadığı, kulis ve özel ilişkileri gereği de buna izin verdiği belirtiliyor.

‘BELEDİYEYİ SIKINTILI GÜNLER BEKLİYOR’

Şişli’deki siyasi otoriteler; ‘Bu gelişmeler de gösteriyor ki; Şişli Belediyesi kulislerle ve özel ilişkilerle yeni makamlar üretilerek yönetilmesinin kabul edilebilir bir durum olmadığı ve belediyenin çok yakın bir zamanda büyük sıkıntılar yaşanacağının göstergesi olduğunu’ ifade ediyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.