Gürsel Tekin de Sarıgül de aday olmayacak

Gürsel Tekin de Sarıgül de aday olmayacak

Köşe yazarı Fehmi Koru, "Gürsel Tekin, Sarıgül'ün aday olmasını engellemek için adaylığını açıkladı. Bence ikisi de aday olmayacak" dedi.

"CHP'nin İstanbul adayı kim olacak?" polemiğine siyaseti iyi bilen Star gazetesi yazarı Fehmi Koru'dan dikkat çeken bir yorum geldi. TV'de Enine Boyuna programına konuk olan Koru, Mustafa Sarıgül'ün de Gürsel Tekin'in de CHP'den İstanbul'a aday olacaklarını düşünmediğini belirtti. Programda sorularıı yanıtlayan Fehmi Koru, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Programda, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi aday adayları konuşulurken söz alan Fehmi Koru, Mustafa Sarıgül'ün ve Gürsel Tekin'in CHP'den İstanbul'a aday olacaklarını düşünmediğini belirtti. Fehmi Koru, Gürsel Tekin'in aday adayı olduğunu açıklamasını ise "Sarıgül ve onun gibileri engellemek için yaptı" şeklinde yorumladı.

"SARIGÜL, CHP'YE GEÇİP ŞİŞLİ 

BELEDİYESİ'NE ADAY OLUR"

Koru, Sarıgül'ün akıbetiyle ilgili olarak ise, bu seçimlerde  Şişli'den aday olacağını iddia etti. Fehmi Koru şöyle konuştu: Ben Sarıgül'ün de, Gürsel Tekin'in de aday olacağını zannetmiyorum. Şöyle bakıyorum ben olaya. Gürsel Tekin aslında Mustafa Sarıgül ve onun gibileri engellemek için aday adayı durumunda. Bunu da başaracağını zannediyorum.Mustafa Sarıgül ise bu dönem Şişli'den Chp adayı olarak belediye başkanlığını kazanmak istiyor görebildiğim kadarıyla. Bir sonraki dönem de yine Chp'li olacağından rahatlıkla İstanbul'a aday olabilir. Benim kanaatim ikisinin olmayacağı.Bir üçüncü isim gerekebilir. Onun da formülünü bu hafta galiba Kemal Kılıçdaroğlu verdi. "Bir oy fazla getiren biz aday olarak seçmeyi düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.