Güvenlik Amirliği Şampiyon oldu

Güvenlik Amirliği Şampiyon oldu

Sancaktepe Belediyesinin düzenlediği 8. Geleneksel Birimler Arası Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası çok katılımlı ve heyecanlı bir futbol şöleni ile geride kaldı.

Sancaktepe Belediyesinin düzenlediği 8. Geleneksel Birimler Arası Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası çok katılımlı ve heyecanlı bir futbol şöleni ile geride kaldı.

Turnuvanın final maçında Güvenlik Amirliği ile Temizlik İşleri takımları karşı karşıya geldiler. Oynanan final maçında Temizlik İşlerini 4-1 mağlup eden Güvenlik Amirliği turnuvanın şampiyonu oldu.

Maç sonu iki takımda dostluk adına turnuvaya yakışır bir şekilde centilmenlik görüntüleri verirken birbirlerini tebrik ederek alkışladılar.

Güvenlik Amirliğini şampiyonluğa taşıyan golleri Dinçer Öztürk, Murat Tüz (2) ve Orhan Yavuz Yılmaz atarken, Temizlik İşlerinin tek sayısını Oğuzhan Coşkun kaydetti.

Futbol turnuvasının üçüncüsü Genç Gelecek takımını 4-2 mağlup eden Yapı Kontrol oldu. Turnuvanın centilmen en takım Plan proje olurken, turnuvanın gol kralı 25 golle Genç Gelecek takımının usta golcüsü Yunus Ustahabipoğlu oldu.

Sarıgazi Stadında Salı ve Perşembe günleri düzenlenen turnuvaya 20 takım katıldı. Yaklaşık 1 ay süren ve çekişmeli maçlara sahne olan karşılaşmalarda dostluk ve kardeşlik ön plana çıktı.

‘Fair-Play ölçüsü içerisinde müsabakalar oynandı’
Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Emin Yavuz ; Birimler arasındaki dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvada hedefe ulaşıldığını belirtti. Turnuva kardeşlik ve dostluğun ön plana çıktığı güzelliklere sahne oldu diyen Yavuz, sözlerine şöyle devam etti: “Sporun herkesin ortak paydası düşüncesi ile turnuvada, sevgiyi, birlik, beraberliği ve kardeşliği yansıtmaya gayret ettik. ‘Fair-Play ölçüsü içerisinde müsabakalar oynandı. Takımlardan da hep olumlu tepkiler aldık. Belediyemizin çalışanlarının birbirlerini tanıması ve kaynaşması gerçekleşti. Böylesine olumlu ve faydalı bir etkinliğin düzenlenmesinde büyük desteği olan Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem Beye çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuvada dereceye girenlere takımlara Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından kupa ve madalyaları verildi.

Murat Nazik

guvenlik-amirligi1.jpgguvenlik-amirligi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.