Güzeller Aranıyor!

Güzeller Aranıyor!

Dünya yeni bir güzellik yarışması ile tanışıyor. Alışıla gelmiş güzellik yarışmalarının format olarak çok dışına çıkan yarışmanın organizatörü ise bu tarz organizasyonların duayeni Cengizhan Adıgüzel.

Yaklaşık 11 yıldır güzellik yarışmaları organize eden Adıgüzel kendi kurduğu Bosphorus Yapım Şirketi ile yoluna devam ediyor. Şirketin asıl kurulma amacı ise Miss Bosphorus International Güzellik Yarışması’nı düzenleyerek dünyada kendi alanında ilk dörde girmek. Diğerleri ise Amerikan markası olan Miss Universal, Büyük Britanya markası olan Miss World ve en eskisi olan Miss Globe Organizasyonları.

Final Temmuz’da 
Miss Bosphorus Güzellik Yarışması 12-15 Temmuz arası Ulusal Türkiye Finali ile başta Türkiye olmak üzere tüm Dünya genelinde görücüye çıkacak. 2012 Miss Bosphorus Turkey Finali Temmuz Ayının 2. haftasın da 20 modelin yarışacağı,  yerli ve yabancı sanatçıların sahne alacağı, birbirinden ünlü jüri üyelerinin katılımı ile muhteşem bir Show gösterisi ile Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Başvurular devam ediyor
Muhteşem gösterinin sonrasında derece alan ilk üç güzelimiz Uluslar Arası Grand Finaller’de Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak. Yarışmacı adaylarını yoğun ilgi gösterdiği organizasyona başvurular ise hala devam ediyor. Yarışmaya katılmak isteyen 18-26 yaş aralığındaki genç kızlar www.missbosphorus.com adresinde bulunan başvuru formlarını doldurarak yarışmaya katılabilirler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.