HAÇİKO Poll Center'lı oldu

HAÇİKO Poll Center'lı oldu

NART Business Center, Ömür Gedik’in önderliğini yaptığı hayvan hakları mücadelesi veren HAÇİKO’ya, Pol Center’daki alanında ful mobilyalı bir ofis olanağı sağladı.

Levent Nart, Ömür Gedik’in çalışmalarını yakından takip ettiğini, derneğin faydalı çalışmalarına destek vermek istediklerini belirtti. Nart, Levent'teki Kanyon AVM’nin hemen yanındaki Pol Center’da 5 bin metrekarelik yatay alanda faaliyet gösteren 126 numaralı modern eşyalarla donatılmış ofisin anahtarını Ömür Gedik’e teslim etti.

NART Business Center müşterilerine; telesekreterlik hizmetlerinden internete, toplantı salonlarından, full ekipmanlı ofislere kadar her türlü imkanı sağlayan konforlu bir ortam sunuyor.

Hayvanları korumak ve doğal yaşam ortamlarına geri kazandırmak, yardıma muhtaç hayvanların bakım ile tedavilerini sağlamak ve kamuoyunun ilgisini bu hayvanlara çekmek ve amacı ile kurulmuş olan HAÇİKO’nun faaliyetlerine devam edebilmesi için ciddi bir iş ortamına ihtiyaç duyduğunu belirten Gedik, çoklu toplantı salonları, her türlü hizmete sahip olan ofisleri ile NART Business Center’ın HAÇİKO’nun merkez ofisi olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.