Hacıya Haremeyn Card

Hacıya Haremeyn Card

Türkiye Finans tarafından hac ve umre vesilesiyle kutsal toprakları ziyaret edenler için geliştirilen 'Haremeyn Card’, Hac, Umre ve İnanç Turizmi Fuarı’nda katılımcılara tanıtıldı. Kart sahipleri, hac ve umre alışverişlerinde anlaşmalı kurumlardan yüzde

Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuara katılan Türkiye Finans standında, 21-23 Aralık tarihleri süresinde katılımcılara kartın tanıtımını yapılacak. Kutsal toprak ziyaretçileri için Türkiye'de bir ilk olan Haremeyn Card, yurt içi ve yurt dışında anlaşmalı kurumlarla alışveriş, konaklama, ulaşımda yüzde 40’a varan indirimler sağlıyor. Kart sahipleri, hastane, karakol, kaza, hırsızlık gibi konularda güvence altına alınırken harcamalardan kazanılan puanlar ile anlaşmalı hayır kurumlarına puan bağışı da yapılabiliyor. 

Kart hakkında bilgi veren Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Semih Avşar, “Alışveriş ve nakit çekimi alanında ve orada acil durumda ihtiyaç duydukları hizmetler için destek olmak için bu ürünü hazırladık. Orada herhangi bir şansızlık yaşamları halinde kart, oradaki herhangi bir kurumlarla iletişime geçmeleri için destek hattını da kart koruma planıyla sunuyor. Aynı zamanda Arapça dil desteği hizmeti de veriyoruz. Kart sahipleri anlaşmalı kurumlarla alışverişlerde ekstra indirimlere ve yüzde 40 varan indirimler alabilecek. Alışverişler sonucunda kazanılan puanlar harcanabildiği gibi bağış da olabiliyor.” açıklamalarında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.