Hakan Şükür Stadında sessizlik

Hakan Şükür Stadında sessizlik

Spor toto 3.lig 2. grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor, Hakan Şükür Stadında misafir ettiği Maltepespor’la 0-0 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

 Spor toto 3.lig 2. grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor, Hakan Şükür Stadında misafir ettiği Maltepespor’la 0-0 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

İstanbul Bölgesi hakemlerinden Adnan Güngördü, Şaban Kambur ve Tunay Ateş'in yönettiği 23.hafta mücadelesine Melik Derin ve Doğan Ateş gibi yıldızlarından yoksun çıkan ev sahibi Sancaktepe Belediyespor, ilk yarı boyunca etkili olamayıp tutuk gözüktü. Deplasman takımı Maltepespor ilk yarı boyunca ev sahibine göre daha atak gözüksede gol yollarında etkili olamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya iki takımında daha istekli olmaları beraberliği bozma adına atak oynamaları maçın zevkli ve heyecanlı olmasını sağladı. Sancaktepe Belediyespor'dan Süleyman, Mert ve Nuri ile girdiği net gol pozisyonlarında başarılı olamadı. Maltepespor'da Gani, Can ve Yavuz ile girdiği gol pozisyonlarından başarılı olamayınca, maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Önümüzdeki hafta Sancaktepe Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor deplasmanına giderken, Maltepespor'da evinde Hacettepespor'u misafir edecek.

SAHA : Hakan Şükür
HAKEMLER : Adnan Güngördü, Şaban Kambur, Tunay Ateş / Semih Duran
SAHA KOMSERİ : Erdem Rizeli
SANCAKTEPE BELEDİYESPOR : 0
Burak, Uğurcan, Süleyman, Safa, Kerem, Mustafa(Dk.58 Semih), Gökhan(Dk.84 Nuri), Caner, Berat(Dk.74 Burçağ), Mert, Ahmet
YEDEKLER : Faik, Nuri, Burçağ, Semih, Süleyman, Hamza
MALTEPESPOR : 0
Emre, Ömer, Bülent, Can(Dk.89 Uğur), Gani, Enes(Dk.66 Yavuz), Umut, Çağlar, Muzaffer(Dk.70 Savaş), Kadir, Serhat
YEDEKLER : Mustafa, Yavuz, Ethem, Savaş, Uğur, Semih, Ertuğrul






















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.