Haliç Üniversitesi'nden Sıradışı Defile

Haliç Üniversitesi'nden Sıradışı Defile

Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, 2011–2012 eğitim öğretim yılına ait, dokuma, baskı, giysi tasarımı ve uygulamalarından oluşan proje çalışmalarını tamamladı. "Gizemli Öykülerde Kadın" defilesi 21 Haz

“Gizemli Öykülerde Kadın"
21 Haziran Perşembe günü saat 19:30’da Haliç Üniversitesi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Sinan Artan, Rektör vekili Prof. Dr. Önder Özkazanç, Prof. Dr. Şebnem Temir ve Prof. Dr. Esin Sarıoğlu ve Danimarka kraliyet ailesi moda danışmanı Karim Fizi’nin yer alacağı “Gizemli Öykülerde Kadın" isimli yılsonu  defilesi yapılacak. Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümünün ikinci, üçüncü ve son sınıf öğrencilerinden 30 yetenek, tarihi yarımada ve Sultanahmet bölgesiyle başlayan serüvenlerinin, yaratıcılıklarının ve sonunda ortaya çıkan ürünlerinin yer aldığı, fakülte atölyelerinde, ilk fikirden son rötuşa, kendi özgün düşüncelerinin yarattığı, sabırla oluşturdukları 50 parçalık özel koleksiyonu, koreograf Erez Eğilmez’in sunumuyla gerçekleştirilecek.

Ünlüler de bu defilede
“Lale Devri” dizisinin oyuncusu Açelya Elmas, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin oyuncusu Nur Fettahoğlu, “Adını Feriha Koydum” dizisinin oyuncusu Çiğdem İrtem, Burcu Yasa, Asya Öztürk, Hacer Tulu, Özge Nahay, Alaz Kopruvalı, Özge Acı, Esrin Özgüler, Hale Tulgar, İkbal Tulgar, Deniz Öney, Levent Karabudak, Yüce Arslan, Nurlana Jabrayilova gibi ünlü mankenlerin sunacağı defilenin sahne koordinatörlüğünü Yağız Yeniçeri ve Onur Bekir yapacak. Yonca Ural’ın  Modern dansları ve İspanya’da Saint Sebastian Film Festivali'nde en iyi kısa film ödülünü almış genç sanatçı Mehmet Göçmen’in fotoğraf ve film çekimi ile destek verecekleri defile sonrası sürpriz parti ile moda etkinliği sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.