Halide Edip Adıvarspor istedi ve kazandı

Halide Edip Adıvarspor istedi ve kazandı

Spor Toto 3.lig 2.grubta playoff grubuna kalmak isteyen Sancaktepe Belediyespor, grupta zor günler geçiren Halide Edip Adıvarspor'u misafir etti.

Spor Toto 3.lig 2.grubta playoff grubuna kalmak isteyen Sancaktepe Belediyespor, grupta zor günler geçiren Halide Edip Adıvarspor'u misafir etti. İlk yarısı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçilen mücadelede, ikinci yarısı gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı konuk ekip Şişli temsilcisinin 4-3 üstünlüğü ile sona erdi.

Rahat bir nefes alan Halide Edip Adıvarspor evine 3 altın puanla dönmenin mutluluğunu maç sonu, az sayıdaki taraftarlarıyla yaşadı.

Sancaktepe Şehir Stadında oynanan mücadeleye baskılı başlayan Sancaktepe Belediyespor aradığı galibiyet golünü 23.dakikada buldu. Doğan Ateş'in ceza sahası dışından kullandığı frikik atışı direkten oyun alanına döndü karambolde topa son dokunan Nuri Kaya topu filelere yollayarak ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Galibiyet golü ile etkili oyununu sürdüren Sancaktepe temsilcisi Melik Derin, Safa Çağlar ve Nuri Kaya ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı Sancaktepe Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Halide Edip Adıvar maçı bırakmadı

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Halide Edip Adıvarspor 48.dakikada beraberlik golünü yakaladı. Sağ kanattan Yağızhan Biber'in ortaladığı topa iyi yükselen Seyithan Demircan attığı kafa golü ile skora dengeyi getirdi 1-1. Beraberlik golünden sonra bastıran Sancaktepe Belediyespor 54.dakikada Süleyman Olgun'un attığı golle 2-1 üstünlüğü yakaladı. Maçı bırakmayan Şişli temsilcisi 60.dakikada ilk golün benzerini Seyithan Demircan'la bularak beraberliği yakaladı 2-2.

Gol düellosunu Halide Edip kazandı

Beraberlik golünden sonra iki takımda ataklarını sıklaştırarak galibiyet golü için pozisyon üretmeye başladılar, bunda başarılı olan ev sahibi Sancaktepe Belediyespor Melik Derin'in attığı golle 3-2 öne geçti.

Maçın son bölümleri nefesleri kesti

Yenik olmasına rağmen maçı bırakmayan ve en azından 1 puan almak isteyen Halide Edip Adıvarspor 83.dakikada Uğur Öten'in golü ile beraberliği yakaladı 3-3. Maçın son anları yaklaştıkça ataklarını sürdüren ve maçı kazanmak isteyen konuk ekip 88.dakikada Ayhan Atalay Özyurt'un attığı golle 4-3 öne geçti. 5 dakikalık uzatma bölümünde ev sahibi ekibin ataklarına iyi savunma yaparak skor üstünlüğünü koruyan Halide Edip Adıvarspor maçı kazanarak 3 altın puanın sahibi oldu.

STAT : Sancaktepe Şehir
HAKEMLER: Aytaç Coşar - Hilmi Göktürk İmamoğlu - Nurettin Dinçer Demir / Emre Kaan Çalışkan
SAHA KOMSERİ : Cüneyt Tuncer

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR : Faik, Süleyman, Melik, Safa, Doğan, Kerem, Caner, Uğurcan, Nuri, Ahmet, Samet
YEDEKLER : Burak Cemal, Ulaş, Eren, Ahmet, Barış, Orhun
TEKNİK SORUMLU : Mehmet Ali Karaca

HALİDE EDİP ADIVARSPOR: Hasan, Batuhan, Celalettin, Uğur, Tayfun, Okan, Yağızhan, Ömer, Seyithan, Erdal, Ayhan Atalay
YEDEKLER : Mustafa, Nazif, Engin, Emin, Oğulcan, Doğukan, Osman
TEKNİK SORUMLU : Zeki Ersoy
GOLLER: Dk. 23 Nuri, Dk.54 Süleyman, Dk.74 Melik (Sancaktepe Belediyespor), Dk.48-60 Seyithan, Dk.83 Uğur, Dk.88 Ayhan Atalay (Halide Edip Adıvarspor)

 

sancaktepe-belediyespor1-011.jpghalide-edip-adivarspor-001.jpgsancaktepe-belediyespor2-011.jpgsancaktepe-belediyespor3-011.jpgsancaktepe-belediyespor4-014.jpgsancaktepe-belediyespor5-012.jpgsancaktepe-belediyespor6-014.jpgsancaktepe-belediyespor7-014.jpgsancaktepe-belediyespor8-007.jpgsancaktepe-belediyespor9-005.jpgsancaktepe-belediyespor10-002.jpgsancaktepe-belediyespor11-001.jpg

 

 Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.