Halk Sağlığı İçin

Halk Sağlığı İçin

Kartal’da halkın sağlığı için önemli adımları atan Kartal Belediyesi, sağlık hizmetine bir yenisini daha ekledi.

Halk sağlığı için ilçe genelinde önleyici sağlık eğitimlerinden, ücretsiz yıl boyu sünnet kampanyasına, ilçe genelindeki tüm ilköğretim okullarında göz kontrollerinden, skolyoz (omurilik eğriliği) taramasına kadar birçok sağlık hizmetini hayata geçiren Kartal Belediyesi, şimdi de Evde Hemşirelik Hizmeti’ni vatandaşın hizmetine sunuyor.


“Evde Hemşirelik Hizmeti” nedir?

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı sağlık görevlileri, Kartal'da ikamet eden yatalak veya 65 yaş üstü hastalara evde serum, enjeksiyon, tansiyon ölçümü, pansuman gibi hizmetleri ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca Kartal Belediyesi, Atalar Mahallesi’nde bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne doktor reçetesi ile gelen bütün vatandaşlara, ücretsiz olarak hemşirelik hizmeti veriyor. Sağlık ekipleri enjeksiyon, EKG (Kalp grafisi), pansuman ve oksijen uygulamalarının arasında olduğu hemşirelik hizmetlerini, ücretsiz olarak sağlıyor. Kartal Belediyesi,  hizmette olan hasta nakil aracı ile hasta vatandaşların sağlık hizmetlerine daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlıyor.

“Evde Hemşirelik Hizmeti”nden nasıl faydalanabilinir?

Sağlık ekipleri, Kartal'da ikamet eden yatalak veya 65 yaş üstünde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlara evde serum, enjeksiyon, pansuman ve benzeri hizmetleri sağlıyor. Evde hemşirelik hizmetinden faydalanmak ve detaylı bilgi almak için (0 216) 586 87 51 numaralı telefondan Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ulaşılabiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.