Hamburg'da Türk İşletmecinin 'Şişli' Sevgisi

Hamburg'da Türk İşletmecinin 'Şişli' Sevgisi

Necati Özden, Hamburg'da bulunan restaurantındaki banklara Şişli Belediyesi yazdı.

Hamburg'da bulunan restaurant'ındaki banklara Şişli Belediyesi yazdıran Necati Özden ' Şişli'nin bir marka olduğunu anladığım için bu banklara 2 yıl önce Şişli Belediyesi yazdırdım' dedi.

Hamburg Üniversitesi'nin bulunduğu sokaktan geçerken gözünüz iki banka takılabilir. Üzerinde Şişli Belediyesi yazan bu bankların hikayesi dinlediğiniz de tebessüm edebilirsiniz.

Hamburg'da 23 yıldır restaurant işletmeciliği yapan Necati Özden bu durumu şöyle anlatıyor ' Biz her yıl Türkiye'deki Hacı Bektaş şenliklerine gideriz. Bu şenliklerde çöp kutusundan tutun her şeyde Şişli Belediyesi yazıyor. İnsanın aklında neden bunu başka belediye yapmıyor diye geçiyor. Ben bu durumdan çok etkilenmiştim. Şişli'nin bir marka olduğunu anladığım için bu banklara 2 yıl önce Şişli Belediyesi yazdırdım' dedi.

SARIGÜL HAMBURG'DAN ADAY OLSA KAZANIR

Bu bankları merak eden birçok insanın olduğunu söyleyen Özden? Burası hem üniversite hemde Hamburg'un en ünlü sinemasının olduğu sokak. Türkiye'den gelen öğrencilerden, oyunculara, yönetmenlere kadar herkes bu bankları görünce oturup hatıra fotoğrafı çektiriyor. Alman müşterimizden de benzer tepkiler alıyoruz? Mustafa Sarıgül'ü bir gün burada misafir etmeyi düşündüğünü belirten Özden? Sayın Sarıgül Şişli'yi bir dünya markası yaptı. O kadar ki Hamburg'a başkan adayı olsa kazanır? diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.