Hamdi Restaurant; Kebabın vazgeçilmez adresi

Hamdi Restaurant; Kebabın vazgeçilmez adresi

Kebabın 40 farklı çeşidiyle 42 yıldır hizmet veren, kaliteden ödün vermeden misafirlerini ağırlayan restoranın manzarası ise İstanbul’un en güzel halini gözler önüne seriyor.

İstanbul ayağınızın altında
Hamdi Restaurant, 80 kişi kapasiteli teras kat ise gerek dekorasyonu gerekse manzarasıyla özel talep görüyor. Haliç’i ve İstanbul Boğazı’nı gözler önüne seren bir manzaraya sahip olan teras kat, özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi. Yemeklerin lezzetiyle, İstanbul’un eşsiz manzarasını bir araya getiren Hamdi Restaurant, güler yüzlü hizmetiyle de misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. 350 kişi kapasiteli altı katlı tarihi bir binada hizmet veren restoran, siyasetten iş dünyasına kadar geniş bir kitlenin müdavimi haline gelmiş. Eminönü’ne gelen turistlerin de gönlünü fetheden restoran, birçok ülkede nam salmış. 

Lezzetten ödün verilmiyor 
Hamdi Restoran; Keme Kebabı, Sarımsak Kebabı, Soğan Kebabı’yla da iddialı. Restoran’ın spesiyalleri arasında bulunan ‘Unut Beni’ yemeği ise her hafta Pazar günleri sunuluyor. Haşhaş Kebabı, Adana-Urfa, Fıstıklı Kebap ve Patlıcan Kebabı ise restoranın klasiklerinden. Sadece kebaplarıyla değil mezeleriyle de iddialı olan Hamdi Restaurant’ta, ateşle etin buluşmasından harikalar yaratılıyor. 

Tahmis Caddesi Kalçın Sokak No:17 Eminönü - İstanbul
Tel: 0212 528 03 90
Gsm: 0533  658 80 11 -  0555  992 38 78 
info@hamdirestorant.com.tr
www.hamdi.com.tr 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.