Hasan Akgün Denetimde

Hasan Akgün Denetimde

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün hem denetim yaptı hem de halk ve esnafı dinledi.

   Kış aylarında denetimlerini sıklaştıran ekipler, taşıt trafiğini ve yaya yollarını engelleyen her türlü duba, reklam panoları, saksılar ve satışa sunulan malzemeleri toplamaya devam ediyor.

  Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle çarşı içinde kaldırım ve yol işgallerini bizzat kendisi kontrol etti. Başkan Akgün, denetimi sırasında halk ve esnafın isteklerini de dinledi. Yapılan çalışmaların Büyükçekmecelilerin menfaatine olduğunu belirten Akgün, “İşgallerin kaldırılması ve düzenin sağlamasıyla Büyükçekmece çarşı turistlerin dikkatini çeken bir yer olacak bu da esnafımızın kazancına kazanç katacaktır” şeklinde konuştu.

 Büyükçekmece belediye başkanı Akgün, Büyükçekmece'nin çehresini güzelleştirmeye gayret ettiklerini ifade ederek, "Öncelikle kentin fotoğrafını yansıtan kaldırımlar ve yürüyüş alanlarının güzelleştirilmesi gerekiyor. Büyükçekmecelilerden bize yardımcı olmalarını, ekiplerimizin uyarılarını ve müdahalelerini anlayışla karşılamalarını bekliyoruz. Düzenlemeler ve vatandaşlarımızın da anlayışı ile Büyükçekmece Avrupai bir görünüm kazanacak " dedi. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.