Havalar soğudu, hırsız soba çaldı

Havalar soğudu, hırsız soba çaldı

Havaların aniden soğuması hırsızlar için fırsat kapısı oldu. Kadıköy'deki bir iş yerinde elektrikli ısıtıcı çalan zanlı, kameralar tarafından görüntülendi. Polis, gözüne kestirdiği ısıtıcıyı saniyeler içinde alarak uzaklaşan şahsı arıyor.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen hırsızlık, iddialara göre şöyle gerçekleşti: Bir süre cadde üzerinde müşteri gibi dolaşan şahıs, iş yeri sahibi Muzaffer Karataş'ı takibe aldı. Bir iş için eşini dükkana bırakan Muzaffer Karataş, dışarıya çıktı. Dakikalarca bu anı bekleyen zanlı, durumu fırsat bilerek harekete geçti. Teşhir için dışarıya konulan elektrikli ısıtıcıyı alan şahıs, hızlı adamlarla olay yerinden uzaklaştı. Kimse o anda durumu fark edemeyince zanlı kayıplara karıştı.

Bir süre sonra iş yerine gelen Muzaffer Karataş, ısıtıcıyı yerinde bulamayınca kamera kayıtlarını inceledi. Elektrikli sobanın hırsız tarafından çalındığını görünce hemen polise haber verdi. Kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada, defalarca iş yerinde hırsızlık olduğunu belirten Muzaffer Karataş, "Ben bir iş için dışarıya çıkmıştım. Burada eşim bekliyordu. Beni takip etmiş olabilir. O arada gelip rahat bir şekilde alıp gidiyor. Geldiğimde sobanın yerinde olmadığını görünce kamera kayıtlarını inceledim. Daha öncede defalarca hırsızlık oldu. Çareyi kamera takmakta buldum. Hırsız çok rahat bir şekilde sobayı alarak uzaklaşıyor. Sık sık burada hırsızlık oluyor. İnşallah polis bunları yakalar." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.