Havataşspor evinde kaybetti

Havataşspor evinde kaybetti

İstanbul U16 Ligi 23. grub takımlarından Havataşspor, Albayrak Suni Çim Stadında konuk ettiği İstanbul Artvinspor karşısında son dakikada yediği golle mağlup oldu.

İstanbul U16 Ligi 23. grub takımlarından Havataşspor, Albayrak Suni Çim Stadında konuk ettiği İstanbul Artvinspor karşısında son dakikada yediği golle mağlup oldu.

Hilmi Molla, İbrahim Mennanoğlu, Muhammed Üstün hakem triosunun yönettiği  karşılaşma öncesi geçtiğimiz günlerde Şehit düşerek hayatlarını kaybeden pilotlarımız için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından maça başlandı.

Ev sahibi Havataşspor maça iyi başlamasına rağmen konuk takım İstanbul Artvinspor, Havataşspor'un defansındaki hatayı iyi değerlendirdi ve 15.dakikada Samet'in attığı golle 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golün ardından ataklarını arttıran konuk takım yakaladığı gol pozisyonunu iyi değerlendirdi ve 27.dakikada Ramazan'ın attığı golle farkı 2-0 yaptı. Şok golleri kalesinde gören Havataşspor ilk yarı bitmeden gol ve goller aradı, 37.dakikada Emrecan Havataşsporun ilk golünü kaydetti ve ilk yarı konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile geçildi.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan Adem Ören'in öğrencileri beraberlik golü için İstanbul Artvinspor kalesinde gol aradı ve 58.dakikada golcü oyuncusu Emrecan Özdemir, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek maçtaki skoru dengeledi 2-2. Beraberliği yakalayan ve maçın son dakikalarında öne geçme şansını değerlendiremeyen Havataşspor son dakikada  İstanbul Artvinspor 77.dakikada Ahmet'in attığı gole engel olamadı ve son dakikalarda yediği golle 3-2 maçı kaybetti.
 
havatasspor1-002.jpghavatasspor2-002.jpghavatasspor3-002.jpghavatasspor4-002.jpghavatasspor5.jpghavatasspor6.jpghavatasspor3-003.jpghavatasspor7.jpg
 
 
Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.