Haydi gençlik İstanbul'u canlandır

Haydi gençlik İstanbul'u canlandır

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 'Kan candır, haydi gençlik İstanbul'u canlandır' sloganıyla Taksim'de kan bağışı kampanyası başlattı.

 AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 'Kan candır, haydi gençlik İstanbul'u canlandır' sloganıyla yola çıkarak İstanbul'un 12 noktasında devam edecek olan kan bağışı kampanyası başlattı.

AK Parti'nin İstanbul İl Gençlik Kolları Kızılay ile birlikte düzenlediği kan bağışı kampanyası ilk olarak Taksim’de başladı. Kampanyanın önümüzdeki günlerde İstanbul'un 39 ilçesine de yayılacağı bildirildi.
 

Taksim Meydanı'nda kurulan kan bağışı çadırına, ilk olarak AK Parti üyeleri yaptı. Kan bağışı için gerekli şartlara sahip herkes, kan vermeye davet edildi.
 

Kan bağışı kampanyası yaparak, iyilik tohumu attıklarını dile getiren AK Parti Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Gıyaseddin Gergin, "Mevlana'nın dediği gibi 'Hangi tohum toprağa düştü de yeşermedi ki…' ve yine biliyoruz ki iyilik de kanla bulaşır. Bugün burada bu iyiliği kanlarımızla bulaştırmaya geldik. İşte bu yüzden 'Kan candır, haydi gençlik İstanbul'u canlandır' diyoruz." diye konuştu.
 

Taksim'de 'kan eylemi' yaptıklarını belirten Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, "Bu eyleme katılan gençleri tebrik ediyorum. Herkesi Türk Kızılay'ına sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.