Hentbol Milli Takımı Medyayla Buluşuyor

Hentbol Milli Takımı Medyayla Buluşuyor

Hentbol Milli Takımı Medyayla Buluşuyor

Hentbol Milli Takımı Medyayla Buluşuyor

Bayan hentbol milli takımı ise 5-6. sırada yer alıyor. Kasım 2022'de Ankara'da 2023 Dünya Kadınlar Hentbol Şampiyonası EC eleme turnuvasında 1. turda İngiltere ile karşılaşacak, Ankara basının sorularını yanıtlıyor. Bayan hentbol milli takımı ise 5-6. sırada yer alıyor. Kasım 2022'de Ankara'da Büyük Britanya Kadınlar Hentbol Dünya Kupası EC eleme turnuvası 2023 1. tur maçında Ankara'da basının sorularını yanıtlıyor. 1xbet mobil

 Baş antrenör Costica Buceschi yaptığı açıklamada, "Öncelikle kampta sakat oyuncularımız var. Ligde yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle bu kampa katılamadılar. Alternatif oyuncuları değerlendiriyoruz. Bu programda genç ve büyüyen oyuncularımıza da fırsatlar verdik. Tüm İngiltere maçlarında mümkün olduğunca onlarla sahada olmaya çalışacağız. Büyük Britanya, uluslararası sahnede çok görünür bir takım değil. Ancak çalışmalarımızı en yüksek standartlarda tutuyoruz. Bu çalışmalar sırasında Kongo milli takımı ile iki antrenman maçımız olacak.

 Milli Takımımız ilk maçını 5 Kasım 2022 Cumartesi günü İngiltere ile, ikinci maçını 6 Kasım Pazar günü THF Spor Merkezi'nde oynayacak. Her iki maç da oynanacak. start 20:00 (TSI)

 Her iki maç da 20:00'de başlayacak Milli takımımız, 7-8 Nisan ve 11-12-Nisan 2023 tarihlerinde karşı ülke milli takımı ile finale çıkarak mücadele edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.