Hırsızı önce kameralar, ardından güven timleri yakaladı

Hırsızı önce kameralar, ardından güven timleri yakaladı

Kartal’da gizli bölme yaptırdığı çantası ile marketten hırsızlık yapan bir kişi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerinden kimliği tespit edilen hırsız, güven timlerince kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kordonboyu Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir marketin yetkilileri alışveriş sırasında şüphelendikleri bir müşterin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerini izledi. Görüntülerin izlenmesinden sonra, şüpheli kişinin çaldığı çay paketini gizli bölmesi bulunan çantaya koyduğunu gören market yetkilileri polise müracaat etti. Markete gelerek kamera kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı güven timleri, kimliğini tespit ettikleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Güven timleri tarafından kısa sürede yakalanan zanlı gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Çok sayıda hırsızlık olayından suç kaydının bulunduğu öğrenilen zanlının çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.