Hırsızlara geçit yok

Hırsızlara geçit yok

Fatih'te bir tekstil atölyesinden 150 bin liralık çek, Güngören'de bir kadının aracından 65 bin liralık para ve ziynet eşyası çaldığı iddia edilen zanlılar, polisin düzenlediği operasyonlarla yakalandı.

 İstanbul'da düzenlenen iki ayrı hırsızlık operasyonunda 7 kişi tutuklandı. 

Fatih Laleli'de gece saatlerinde bir tekstil atölyesine kepenklerini keserek giren 5 şüpheli içerideki çelik kasayı oksijen kaynağı ile açarak içindeki 150 bin lira ile 717 bin liralık çeki çaldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri çevredeki ve atölyedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kameralarının kayıtlarından atölyeye giren şüphelilerden Ümran S.'yi tespit eden polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin ifadeleri doğrultusunda düzenlenen operasyonla hırsızlığa karışan diğer 4 kişi de gözaltına alındı. 
Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. 



'1 BUÇUK LİRA VARDI' DEDİLER
Düzenlenen diğer operasyonda Güngören'de emlakçılık yapan Ş.G. adlı kadını takip ederek, park ettiği aracıdaki 15 bin dolar, 8 bin euro, 5 bin TL, 22 bin liralık ziynet eşyasını çaldıkları iddia edilen 3 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. 


Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheliler görüntü alan basın mensuplarına "Otomobilden 1 buçuk lira çıktı. Onu da harcadık. Söylenen parayı arabadan biz almadık" dedi. Şüphelilerden 2'si çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.