Hırsızlık operasyonu yapan polis, bir taşla iki kuş vurdu

Hırsızlık operasyonu yapan polis, bir taşla iki kuş vurdu

Fatih'te bir deri mağazasına giren kimliği belirsiz kişilerin peşine düşen polis, olaya karışan şahısların derici dükkanının komşuları olduğunu belirledi. Deri işlenen dükkandan yaklaşık 150 bin lira değerinde para ve çek-senet alan zanlılarla ilgili çalı

 Fatih Mimar Hayrettin Mahallesi'nde bir deri dükkanının sahibi M.M.İ, polise başvurarak iş yerinin soyulduğunu söyledi. Şikayetin alınması üzerine harekete geçen Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemede olayla ilgili iş yerine yakın diğer iş yerlerini ve kişileri araştırdı. Yapılan incelemede deri dükkanına giren kişilerin izine rastlandı. Dericinin güvenlik kamera kayıtlarını da tarayan polis, zanlıların kimlik bilgilerine ulaştı. 

Yapılan inceleme sonucu ilginç bir bilgiye ulaşıldı. Buna göre zanlıların deri dükkanının bulunduğu yere komşu oldukları ortaya çıktı. 

Deri dükkanından kepenk kilidi kırılarak yapılan hırsızlıkta 150 bin TL nakit para, çek-senetler bir adet de bilgisayar çalındığını belirleyen polis harekete geçti. Zanlılara ait binaya gelen polisler tam içeri girme hazırlığı yaptığı sırada ilginç bir olay daha yaşandı. Binanın üst katındı bulunan bir kişinin dışarı doğru bazı paketleri attığı fark edilince polisler bu kişiye yöneldi. 

Deri dükkanına girdikleri belirlenen Y.B. F.Y. Y.A ve F.O isimli kişileri gözaltına alan polis üst katta bulunan kişiyi de gözaltına aldı. Evde yapılan aramada hırsızlıkta kullanıldığı belirtilen malzemeler de ele geçirildi.

Polisin yaptığı incelemede üst katta bulunan zanlının polisi görünce dışarı attığı paketlerde esrar bulunduğu ve polisi görünce yakalanmamak için uyuşturucuları dışarı attığı belirlendi. Polis operasyon ile bir taşla iki kuş vurmuş oldu. 

Emniyette ifadeleri alınan 5 zanlı, Fatih Asayiş Büro Amirliği'nden adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.