Hisarlar'dan AKUT'a arazi aracı

Hisarlar'dan AKUT'a arazi aracı

Hisarlar Grup, Arama Kurtarma Derneği'ne (AKUT) Turkar 4X4 arazi aracı hediye etti.

Hisarlar Grup açıklamasına göre, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Tedarik Fuarı'nda sergilenen Turkar 4X4 arazi araçlarının bulunduğu stantta gerçekleştirilen teslim törenine, Hisarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Türker ve Üst Yönetici (CEO) Zafer Türker ile AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki ile Akut gönüllüleri katıldı. 

Gelişmiş ülkelerin markalarıyla akla geldiğini belirten Fazlı Türker, Turkar markası için 18 yıl önce ilk adımı, 2005 yılında ise gerçek temellerini attıklarını söyledi. Markanın gelişim sürecinin devam ettiğini ifade eden Türker, 4X4 araçlara "Anadolu Dağ Keçisi" adını verdiklerini dile getirdi. 

Fazlı Türker, "Nasuh Mahruki ve ekibinin yaptığı faaliyetler bugün ülke sınırlarının çok dışına çıkmış durumda. Bu nedenle biz de AKUT'un bu sosyal faaliyetlerine bir nebze katkı sağlayabilmek için Turkar 4X4 aracımızın tam donanımlı 'Arama Kurtarma ve Acil Müdahale' modellerinden birini kendilerine teslim ediyoruz" dedi. 

Nasuh Mahruki, anahtarlarını teslim aldığı arazi aracının AKUT'un tüm faaliyetlerine ve potansiyeline katkıda bulunacağına işaret ederek, "Herkes AKUT'a gönüllü olarak katkıda bulunuyor. AKUT ve Turkar'ı diğerlerinden ayıran bence en önemli unsur, bizler yurt dışındaki çok becerikli bir kuruluşun ya da yapılanmanın Türkiye'deki şubesi değiliz. Biz safkan Anadoluluyuz. Safkan bu ülkenin insanının, emeğinin, enerjisinin ortayla koyduğu bir değeriz. O yüzden bu işbirliği bu anlamda da çok önemli" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.