Hollywood starlarının gençlik sırrı: The Lift

Hollywood starlarının gençlik sırrı: The Lift

Yıllardır Hollywood starlarının kullandığı ve '10 uygulamada 10 yaş gençleştirme' sloganıyla piyasada adını duyuran The Lift isimli maske artık Türkiye'de.

Yıllardır Hollywood starlarının kullandığı ve "10 uygulamada 10 yaş gençleştirme" sloganıyla piyasada adını duyuran Beauty Face firmasının distribütörlüğünü yaptığı "The Lift" isimli maske şimdiden dizi-film setleri ve make-up uzmanlarının odağı haline geldi.

 
Ünlülerin profesyonel makyaj uzmanı Derya Ergün, bir süredir dünya starları arasında çokça tercih edilen "Neştersiz Gençleştirme Teknolojisi” The Lift maskeyi tanıttı. Dünyada Kate Moss, Madonna, Cindy Crawford gibi starların kullandığı maskeyi, Nurgül Yeşilçay, Başak Köklükaya gibi ünlülere uygulayan Ergün, etkileyici sonuçlar aldığını söyledi. 
 
Derya Ergün The Lift maske ile ilgili, “Cildinizi gerdirir ve sıklaştırıp, kırışıklıkları giderirken aynı zamanda cildinizi nemlendirir, yüz hatlarınızı belirginleştirir, yumuşatır. İlk kullanımdan itibaren cildinizi şaşırtıcı bir görünüme kavuşturur, yüz hatlarınızın gerilmesini sağlar ve böylece çok genç bir görünüm kazanırsınız. Makyaj öncesi yıldızların ve mankenlerin kullandığı, çekiciliklerinin altında yatan güzellik sırrıdır. Cildiniz anında güzelleşir, parlar ve aynı zamanda gençleşir; taze bir görünüme kavuşursunuz. Bütün bu özelliklerin yanı sıra kaş kaldırma, akneleri silme gibi özellikleri de mevcuttur.”  dedi. 
 
Bir defa kullanmakla sizi yıllarca daha genç gösterir.
- The Lift, cildinizi gerdirir ve sıklaştırır.
- Kırışıkları giderir.
- Yüz hatlarındaki pürüzleri düzeltir.
- Kuru ciltlerde oluşan buruşuklar kaybolur.
- Cilt renginiz genç bir parlaklık kazanır.
- İpek gibi yumuşak bir cilde sahip olursunuz.
 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.