Hoş Geldin Çekmeköy Çarşıspor

Hoş Geldin Çekmeköy Çarşıspor

2014 Haziran ayında kurulan ve Çekmeköy ilçesi kulübü olan Çekmeköy Çarşıspor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tescillenerek Çekmeköy ilçesinin ve İstanbul Amatör liglerinin yeni takımı oldu.

2014 Haziran ayında kurulan ve Çekmeköy ilçesi kulübü olan Çekmeköy Çarşıspor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tescillenerek Çekmeköy ilçesinin ve İstanbul Amatör liglerinin yeni takımı oldu.

Çekmeköy Çarşıspor Kulübü 18 Kasım 2016 Tarihinde resmen tescillendi ve 2016-2017 sezonunda 2. Amatör Küme ve Altyapı gruplarında liglere katılarak faaliyetlerine başlayacak.

Yeni Kulübün Başkanlığını Dursun Ali Tüysüz yaparken Tuncay Kementoğlu, Ramazan Altuncu, Canan Şahin Buga ve Murat Şengün Yönetim Kurulunu oluşturdular.

Çekmeköy Çarşıspor Kulüp Başkanı Dursun Ali Tüysüz yaptığı açıklamada " Ben ve yönetici arkadaşlarımız 2014  yılında bu yola çıktık, yönetici arkadaşlarımızla tamamen profesyonel bir mantıkla hareket ederek, planlı bir şekilde ayağımızı sağlam basarak bu yola baş koyduk.

Çekmeköy Çarşıspor kulübünü daha üst seviyelere taşımak için Kongremizi gerçekleştirdik ve Tuncay Kementoğlu, Ramazan Altuncu, Canan Şahin Buga ve Murat Şengün arkadaşlarımızı yönetime alarak gücümüze güç katık. 2014 yılında TFF'ye giderek Amatör liglerde yer almak için müracaatta bulunduk.

18 Kasım 2016 Tarihinde kulübümüz resmen tescillendi ve devam eden sezonda 2. Amatör lig ve Altyapılar dan başlayarak İstanbul Amatör liglerinde oynama hakkını elde etmiş olduk.

Misyonumuz Çekmeköy Çarşıspor camiasına ve ilçemize yakışır şekilde tüm branşlara katılmak ve başarılı olmaktır. Çekmeköy Çarşıspor geleceğe yatırım yaparak gençlere spor yaptırmayı ve yetiştirmeyi hedef almaktadır.

Yönetimdeki arkadaşlar ve altyapımızdaki teknik ekip kadromuz gecesini gündüzüne katarak çalışmalara başladılar. Eminim ki bizden sonraki kuşaklara bırakacağımız bu eser bizim en büyük enerjimiz ve itici gücümüz olacaktır. Bir gün Çekmeköy Çarşıspor adından bahsettirmeyi başarırsak elle örnek gösterilen bir kulüp olursak ki olacağız bu bizim için en büyük hazine olacaktır " dedi.

" Örnek kulüp olacağız "

Çekmeköy Çarşıspor 2. Başkanı Murat Şengün " Yeni kurulmuş bir kulüp olarak Türk futbol alemine Zeki, Çevik ve Ahlaklı sporcular ve spor adamları yetiştirmek için spor hayatına adım atmış bulunuyoruz. Kulübümüzde sıcak bir aile ortamı oluşturup geleceğimiz olan gençleri Yeşil sahalara çekip onlara  hizmet vermek hedefimizdir. Biz spor camiasından almaya değil bir şeyler vermeye geliyoruz bu iş gönül işi biz bu yolda spor yapmak isteyen herkese bugün gönlümüzü yarın tesislerimizi imkanlarımızı açacağız. Bugüne gelmemiz de katkısı olan ve bu vizyonumuz da bizlere destek olan kulübümüze hizmet edenleri ve hizmet etmekte olanlara teşekkürü bir borç bilirim " dedi.

"Renkler Siyah Beyaz"

Çekmeköy Çarşıspor Kulübü Siyah Beyaz renklerle sahalarda mücadele ederken, Taşdelen Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, Megakent İş Merkezi No: 90/35 Çekmeköy Adresinde faaliyetlerine başladı.

cekmekoy-carsispor1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.