Hülya Avşar, Şişli öğretmenleri için söyledi

Hülya Avşar, Şişli öğretmenleri için söyledi

Şişli'de görev yapan eğitimciler, Öğretmenler Günü nedeniyle Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda düzenlenen Hülya Avşar konserinde buluştu.

Şişli Belediyesi, öğretmenler için Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda Hülya Avşar konseri düzenledi. Binlerce öğretmenin bir araya geldiği konserde Hülya Avşar, birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Avşar'ın seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden öğretmenler, belediyenin etkinliğiyle keyif dolu saatler yaşadılar. Konserde merhum Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın da hazır bulundu. 

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü"nü kutluyorum. Geçtiğimiz yıl Van depreminde şehit verdiğimiz 76 öğretmenimizi de buradan rahmetle anıyorum. Şişli Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün burada, öğretmenlerimizle Türk müziğinin sevilen seslerinden Hülya Avşar'ı buluşturmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.