İBB Gençlik Meclisi İstanbul Maratonu'nda terörü lanetledi

İBB Gençlik Meclisi İstanbul Maratonu'nda terörü lanetledi

İBB Gençlik Meclisi 3000 gönüllüsü ile katıldığı İstanbul Maratonunda 20 Metrelik dev Türk ve Fransız Bayrakları açarak terörü lanetledi. Aynı zamanda Turuncu elbiseler giyerek ‘Kadına karşı şiddete dur’ dedi

İstanbullu gençlerden oluşan İBB Gençlik Meclisi 3000 gönüllüsü ile katıldığı İstanbul Maratonunda dev Fransız ve Türk Bayrakları açarak teröre karşı tek nefes oldu. Aynı zamanda Fransa’nın yanında olduğunu tüm dünya gençleri olarak masum insanların ölmesinden duydukları derin üzüntüyü belirttiler.

Özel tasarım yapılan Turuncu elbiseler ile ‘Kadına karşı şiddete dur’ diyen İBB Gençlik Meclisi üyeleri, maratona katılmak isteyen 500 engelliyi vatandaşa refakat ederek maratonda koştular.

İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş yaptığı açıklamada, “İBB Gençlik Meclisi olarak İBB Başkanımız Dr.Kadir Topbaş önderliğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlik Meclisimiz İstanbul gençliğinin ortak sesidir. İstanbul’dan teröre karşı yükselen bu ses tüm dünyada karşılık bulacaktır. Burada açtığımız Fransız ve Türk bayrakları ile Terörün dini, dili ve ırkı olmadığını ve tüm insanlık olarak lanetlediklerini söyledi. Aynı zamanda aramızda bulunan engelli arkadaşlarımızla birlikte tüm insanlığa engellerin paylaşılarak aşılacağı mesajını verdik.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.