İftardan sahura etkinlik

İftardan sahura etkinlik

Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Ramazan Programları’ bu yıl beş farklı merkezde gerçekleşecek, dev programlarla muhteşem bir şekilde kutlanacak.

İslam dünyası, huzurla geçen günleri, rahmet dolu geceleriyle onbir ayın sultanı Ramazan’ı büyük bir heyecanla karşılamaya hazırlanıyor. Geçen yıllarda gerçekleştirdiği organizasyonlarla örnek alınan belediye olan Başakşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri 20 Temmuz Cuma günü başlıyor. 

Ramazan'ın sıcak yaz aylarına denk gelmesi, bu yıl iftar ve sahur arasındaki saatlere ayrı bir renk katacak. Başakşehir Belediyesi, Ramazan ayının bu bereketli, mutlu ve kardeşlik duygularıyla dolu zamanlarını iftardan sahura kadar vatandaşlarına yaşatacak. 

5 Bölgeye 5 dev organizasyon
Başakşehir Belediyesi, Başakşehir, Bahçeşehir, Şahintepe ve Güvercintepe’den sonra bu yıl Kayaşehir bölgesini de Ramazan programlarına ekledi. 5 bölgedeki programlarda hem çocuklar hem de büyükler için ayrı ayrı Ramazan etkinlikleri hayata geçirilecek. Yeni etkinlik alanı olan Kayaşehir’de de söyleşiler, konserler, çocuk etkinlikleri, cami programları ve sokak iftarları düzenlenecek. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.