İktidarsızlık Tedavisi ve İktidarsızlık Neden Olur?

İktidarsızlık Tedavisi ve İktidarsızlık Neden Olur?

Bu sayfada iktidarsızlık hakkında bilgilere yer verilmiştir. İktidarsızlık ameliyatı fiyatları, ameliyatı, sebepleri gibi konular üzerinde durulmuştur.

İktidarsızlık Tedavisi, tıbbi ilaçların uzunca bir süre kullanılması sonrasında hiçbir yarar gözetilmemiş ise, için farklı bir yol denemek gereklidir. İktidarsızlık sorunu cinsel birleşme sırasında ya da mastürbasyon yaparken penisin yeterince sertleşmemesi nedeniyle oluşan bir rahatsızlıktır.

Toplumlumuzda İktidarsızlık Tedavisi İçin Başvuru Yapmak Zordur

Toplumumuzda cinsel güçsüzlük bir erkeği psikolojik olarak bitiren bir olgudur; çoğu erkek utanma sıkılma gibi nedenlerle sorununu kimseye açamaz, danışamaz; problemini kabullenerek yaşamaya devam etmeye çalışır. Bugün modern tıbbın bu kadar gelişmiş olduğu bir çağda, iktidarsızlık tedavisi çok kolay bir tedavidir.

Sorunun Kaynağı İktidarsızlık Çözümü

Sorunun kaynağı psikolojik midir, değil midir ilk olarak bunun tespit edilmesi gerekmektedir. , çoğu erkekte yaşanılan stres, ileriye yönelik duyulan endişe gibi durumlar psikolojinin bozulmasına ve iktidarsızlığa neden olur. Ayrıca geçmişte yaşanmış olan başarısız cinsel ilişki deneyimleri, ilişki öncesinde yine aynı durum tekrarlanır mı kaygıları gibi psikolojik durumlar iktidarsızlık sorunlarının yaşanmasına neden olmaktadır. Eşlerin cinsel yaşam alışkanlıkları ve yaşanılan sorunlu durumlara getirilen önerilerin bazı durumlarda yararı olmakta, sorun kolaylıkla çözülebilmektedir. Sorun sadece psikolojik bir vaka değil de organik yani vücuttan kaynaklanan bir durum olabilir. Vücutta yüksek kolesterol olabilir; diyabet hastalığı olabilir, sigara ve alkol alışkanlığı veya sadece bunlardan bir tanesi olabilir. Böbrek, karaciğer yetmezliği veya ilaçların yan etkileri soruna neden olabilir. Sorunların çözümü için klasik iktidarsızlık tedavisi yöntemlerini uygulamak gereklidir.

Klasik Tedavi Yöntemleri İle İktidarsızlık Tedavisi Yapılması

İlk önce her zaman klasik tedavi yöntemleri denenmelidir. Erkeklik hormonu olan testesteron düzeyindeki eksiklik iktidarsızlığa neden olur. Hormonun eksikliği laboratuvar bulgularıyla sabitlenmişse, iktidarsızlık tedavisi için hormon tedavisi yoluna gidilir. Penise Yeterli Kan Akışı Olmuyorsa İktidarsızlık Tedavisi İçin Cerrahi Yola Başvurulmalıdır. Vücutta yaşanan diyabet gibi hastalıklar sinir damarlarının uçlarında bozulmalar, kalıcı hasarlar meydana getirmiş olabilir. Böyle durumlarda penise damardaki bozulmalar nedeniyle yeterli kan gitmeyebilir. Bu gibi durumlarda iktidarsızlık tedavisi için  en etkili ve kalıcı çözüm ameliyat olacaktır.

Ameliyatla penis içine yerleştirilen ve hidrolik sisteme sahip olan penis protezleri cinsel ilişki sırasında doğal sertlik sağlayacaktır. Testis torbasına yerleştirilecek pompa yardımıyla hem sertleşme hem de ilişki sonrasında yumuşama sağlanacaktır. Toplumumuzda oluşan kanı, ileri yaşlarda cinsel performansın doğal olarak yitirildiği ve cinsel yaşamın ileri yaşlarda sağlıklı bir şekilde yaşanılmayacağı şeklindedir. Eğer eşler arasında yaş farkı da fazla ise, erkekte meydana gelen böyle bir problem nedeniyle kadının hayatında bir depresyon ve çöküş yaratacaktır.

Ancak unutulmamalıdır ki, penil protezi ileri yaşlardaki hastalara da takılabilir ve sorunsuz bir cinsel yaşam sağlar. Burada önemli olan sıkılma utanma olmadan, tedavi için başvuruda bulunmak ve sorununuz için danışmaktır. Cinsel yaşam ve eşinizle cinsel uyum vazgeçilmez bir unsur olmalıdır. Detaylı bilgi için lütfen https://www.iktidarsizlik.info/iletisim sayfasını ziyaret ediniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.