İmamoğlu, 70 bin dolarlık tamiri yapan İETT ustalarını ödüllendirdi

İmamoğlu, 70 bin dolarlık tamiri yapan İETT ustalarını ödüllendirdi

İmamoğlu, 70 bin dolarlık parçayı tamir eden İETT ustaları, Mustafa Kabaoğlu ve İbrahim Karaman’ı 3 maaş ikramiye ile ödüllendirdi.

İETT ustaları, buldukları yöntemle bozuk metrobüsün, sadece ABD’de üretilen 70 bin dolar değerindeki yedek parçasını tamir ettiler.

İMAMOĞLU, İETT PERSONELİNE 3 MAAŞ İKRAMİYE

Ekrem İmamoğlu, bu tamiri yapabilen, İETT’de görev yapan, oto elektik ustası Mustafa Kabaoğlu ve mekanik ustası İbrahim Karaman’ı İBB makamında ağırladı.

İmamoğlu, bu iki ustaya da 3 maaş ikramiye ile ödüllendirilmesi talimatını verdi.

Kabaoğlu ve Karaman'ın başarısını bu sabah sosyal medya hesaplarından duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğle saatlerinde de 2 ustayı, Florya'daki başkanlık konutunda ağırladı.

Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen görüşmede, İETT Genel Müdürü Alper Kolukısa ve Garaj Şefi Samet Arıkan da hazır bulundu.

"ARKADAŞLARIMIZ YÜZDE 1 MALİYETLE KENDİLERİ YAPIYOR"

Kolukısa, "Parça değeri yaklaşık 70 bin dolar olan, hibrit sistemle ilgili parçayı tamir ettiler. Sadece Amerika'da yapılabiliyordu. Şu an İETT garajında, yüzde 1 maliyetle arkadaşlarımız kendileri yapıyorlar. Hem araçlarımız artık beklemiyor hem de daha fazla aracı servise verebiliyoruz. Bunlar, Hollanda'dan alınan metrobüs araçları. Birçoğu yatıyordu. Bugün ise 30'a yakını artık çalışıyor" sözleriyle, ustaların çalışmasını özetledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum