İmamoğlu: “Burası toplumun vicdanının evidir”

İmamoğlu: “Burası toplumun vicdanının evidir”

Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’nde ihtiyaç sahipleri için Gıda Bankası’nı hizmete açtı

Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşların edinebileceği temel gıda, temizlik ve kişisel bakım ürünlerinin yer aldığı Gıda Bankası’nı hizmete açtı. Beylikdüzü’nde gerekli görülen birçok mahalleye de yeni şubelerin açılacağı müjdesini veren ve mekânın açılışını yapan Başkan İmamoğlu, “Burası toplumun vicdanının evi olacak. Herkesin bu sürece katkı vereceğini düşünüyorum. Küçük bir çocuğun elinde bile bankaya bırakmak üzere bir gofret gördük. Bu müthiş bir duygu” diye konuştu.

 “TÜRKİYE’DE ÖRNEK BİR İŞİN BAŞLANGICINI YAPACAĞIZ”

İmamoğlu ayrıca, “Bir elin verdiğini diğer elinin görmeyecek şekilde işlerin yürümesi toplumun değerleri açısından çok önemli. Özellikle bugünden sonra hassasiyetle yardımlaşma süreci yaşayacağız. Temel ihtiyaç unsurları takip edilecek ve buraya bağışçılardan katkılar sunulacak. Türkiye’de örnek bir işin başlangıcını yapacağız. Değerli iş adamlarımız, gençler, vatandaşlar, milletvekili adaylarımız buraya katkı sunuyor. İhtiyacı olan vatandaşlar, kayıtlı bir şekilde temel gıda ve ev malzemelerini teslim alabilecekler. Burası bizim vicdanımızın evi. Böyle büyük kentlerde bu tarz yerleri beslersek huzur içinde yaşarız. Hiç kimse evinde açken biz tok uyumamış oluruz. Bu güzel vicdan yuvasını sizlere emanet ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Mekânı katılımcılarla birlikte gezerek, raflarda yer alan ürünleri inceledi.

İhtiyaç duyulan sağlıklı gıdaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında dil, din, ırk, siyasi görüş ayrımı yapılmadan tüm ihtiyaç sahiplerinin eşit biçimde yararlanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.