İmamoğlu’ndan sağlık çalışanlarına özel konaklama formu!

İmamoğlu’ndan sağlık çalışanlarına özel konaklama formu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarının konaklama ihtiyaçları için özel bir form oluşturdu.

İstanbul, koronavirüs salgının Türkiye’deki merkezi konumundaki yerini korumaya devam ediyor. Bu durumda da, tüm gözler İstanbul’daki sağlık çalışanlarına çevrildi.

İSTANBUL’DA, SAĞLIK ÇALIŞANLARI RİSK ALTINDA

Sağlık çalışanları, kolaylıkla bulaşabilen bir hastalık olan koronavirüsüne yakalanma riski ile, hem de kendi ailelerine bu virüsü bulaştırma riski ile karşı karşılar.

Ayrıca, İstanbul’daki sağlık çalışanları, koronavirüs salgını ile gece gündüz demeden uykusuz bir şekilde mücadeleye devam ediyorlar.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIN ULAŞIM SORUNU GÜNDEME GELMİŞTİ

İstanbul’daki sokmağa çıkma yasağında da sağlık çalışanları ulaşım sıkıntıları ile karşı karşıya kalmışlardı. İmamoğlu, bu sıkıntıyla ilgili, sağlık çalışanlarının hastanelerindeki başhekimlik tarafından talep edilmesi durumunda otobüs ihtiyaçlarının karşılanacağını duyurmuştu.

 KONAKLAMA DA DESTEK İÇİN FORM

Sağlık çalışanlarımız bu zorlu süreçte en ön safta mücadele ediyor. Onların kaygılarını bir nebze de olsa hafifletebildiysek ne mutlu. Başvurularımız devam ediyor, konaklama desteğinden faydalanmak isteyen sağlık çalışanlarımız çekinmeden bize ulaşabilir.

https://birliktebasaracagiz.ibb.gov.tr/saglik-calisanlari/

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-ndan-saglik-calisanlarina-konakla-formu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.