İmarspor'da Ali Değirmenci güven tazeledi

İmarspor'da Ali Değirmenci güven tazeledi

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Eyüp Çırçır İmarspor'da, kulübün Olağanüstü Kongresinde Başkanlığa yeniden Ali Değirmenci seçildi.

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Eyüp Çırçır İmarspor'da, kulübün Olağanüstü Kongresinde Başkanlığa yeniden Ali Değirmenci seçildi.
 

01.03.2015 Pazar Günü Saat 20’de Çırçır Mahallesi Burkulan Sokak No 14 Eyüp/İstanbul Adresindeki Dernek Merkezinde yapılan Kongreye 68 üyeden 38’i katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep bir ağızdan okunmasının ardından Ali Değirmenci’nin hazırladığı tek listeyle seçime gidildi. Olağanüstü Genel Kurulda, oyların tamamını alan Ali Değirmenci tekrar Başkanlığa getirildi.

Ali Değirmenci’nin Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Mustafa Kışla, Erol Ayar, Ali Osman Değirmenci, Uğur Yılmaz, Muhammet Ulufer, Cihangir Aksakal’dan oluştu. Cihangir Kırmızı, Semih Tanrısever, Barış Can, Yıldıray Şahin, Yusuf Gül, Soner Kutsal ve Erdal Ayar da Yedek Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildiler.

Denetleme Kurulu’na itiraz oldu
Eski Başkan Bayram Kutsal’ın Divan Başkanlığı yaptığı Kongrede, Denetleme Kurulu asil listesi, Savaş Kutsal, Soner Kutsal ve Barış Kutsal, yedek listesi ise İdris Değirmenci, Avni Cem Değirmenci ve Kerem Değirmenci olarak ilan edildi ancak üyelerin bazılarının itirazı üzerine Denetleme Kurulu listesi üzerinde gizli oylamaya gidildi. Yapılan gizli oylamada, en fazla oyu alan İdris Değirmenci Denetleme Kurulu Başkanlığına, ikinci en fazla oyu alan Eyüp Güncel Haber Sitesi Müdürü Murat Kam ve üçüncü en fazla oyu alan eski Başkan Halit Cımbırtoğlu da Denetleme Kurulu Üyeliğine seçildi.
 
"Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz"
Geçtiğimiz Kasım ayında Başkanlığa seçildikten sonra Olağanüstü Genel Kurulda da Başkanlığa seçilen Ali Değirmenci Delegelere teşekkür etti. Eyüp Çırçır İmarspor’un zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Değirmenci, "Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz. Hep birlikte Kulübümüzü daha iyi şartlara kavuşturmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.
 
imarspor1-003.jpgimarspor2-003.jpgimarspor3-003.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.