Innovia Ispartakule satışa çıktı

Innovia Ispartakule satışa çıktı

İnşaat sektörünün iki büyük ismi Yeşil İnşaat ve Metal Yapı Konut Zincir Yapı çatısı altında birleşerek önemli bir ortaklığa imza attılar. Beylikdüzü Innovia Ispartakule'nin satışları cumartesi günü başladı.

"Zincir Yapı'nın sunduğu Innovia Ispartakule, Ispartakule'nin merkezinde, bölgenin sosyal, alışveriş ve yaşam ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek, çok boyutlu ve fonksiyonelliği ön planda olan özel bir proje" şeklinde tanıtılan Innova Ispartakule, bölgenin sembolü olmayı hedefliyor. 

 83,000 m2 toplam inşaat alanına sahip Innovia Ispartakule, 163 adet alışveriş ünitesinden oluşan meydan-sokak konsepti ile 1 adet 23 kat, diğeri 29 katlı 2 rezidans bloğu ile toplam 265 rezidans daireden oluşuyor. 
Modern, kapsamlı bir Açıkhava Alışveriş Merkezi'ne sahip projenin alışveriş meydanı, bölgenin her geçen gün artan nüfusuna ve ihtiyaçlarına cevap vererek yeni bir çekim merkezi olacak. Sokakta alışveriş keyfiyle, tüm ihtiyaçlarınızı aynı anda bulabilme konforunu, Innovia Ispartakule'de yaşayacaksınız. Rezidanslarıyla, sunduğu seçkin alışveriş ve eğlence konseptiyle Innovia Ispartakule, Ispartakule'nin kalbinde bir yaşam sunuyor. 

Vale hizmeti, açık-kapalı otopark, dinlenme alanları, çocuk parkı ve oyun alanları, çocuk bakım hizmeti, 24 saat internet, 24 saat güvenlik gibi hizmetlerin de sunulacağı Innova, Küçükçekmece Gölü manzarası ile dikkat çekiyor. TEM Ispartakule gişelerine olan yakınlığı ile bölgede bir merkez haline gelmeyi amaçlayan projede
 alışveriş üniteleri ile rezidansların kullanabileceği katlı otopark alanı, SPA & Fitness Merkezi "HealthClub/IN" Açık Havuz, Basketbol Sahası, Çocuk Kulübü, Eğlence Dünyası "Wonderland/IN", Açık Hava Kafeleri ve Restoranlar bulunuyor. 

Projenin lansmana özel satış fiyatları ise şöyle; 1+1 daireler 109 bin TL ile 135 bin TL, 2+1 daireler 189 bin TL ile 269 bin TL, 3+1 daireler 254 bin TL ile 309 bin TL, 4+1 daireler ise 369 bin TL ile 399 bin TL aralığında satışa sunuluyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.