İnönü gündemin kendi olduğu özel davet ettiği muhtarlar toplantısına katılmadı

İnönü gündemin kendi olduğu özel davet ettiği muhtarlar toplantısına katılmadı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü bir hafta önce kendi davet ettiği ve gündem maddesinin de kendisi olmasına rağmen Şişli Mahalle Muhtarları toplantısına katılmadı

ŞİŞLİ GAZETESİ OLARAK HABER YAPMIŞTIK

Şişli Gazetesi olarak geçtiğimiz hafta Hayri İnönü’nün muhtarları toplayacağını ve 2019 yerel seçimleri için aday adayı olacağını İnönü’nün de seçim startı vereceğini ve sahalara inme hazırlıkları yapmaya başlayacağının haberini yapmıştık.

İNÖNÜ’NÜN MAZERETİ OKULLARIN AÇILMASI OLDU

Şişli’nin muhtarlarını bir hafta önce davet eden İnönü toplantıyı terk etti. İnönü muhtarlar toplantısına gelerek gündem yine kendisi olmasına rağmen kendisinin toplantıya katılamayacağını söyledi. İnönü mazeret olarak ta okulların açılmasını gerekçe gösterdi.

GÜNDEM DE HAYRİ İNÖNÜ İDİ

Üstelik toplantının gündem maddesi de Hayri İnönü’nün kendisi olmasına rağmen toplantıya katılmaması ortamın gerilmesine neden oldu.

GÜNDEM “HAYRİ İNÖNÜ SAHALARA KALABALIK MI?

YOKSA AZ KATILIMLA MI YAPALIM!” OLDU

İnönü’nün terk ettiği toplantıya katılan belediye yetkilileri muhtarlara sordukları soru; Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün mahalleleri gezmeye başlayacağını oldu. Mahalle muhtarlarından öğrenmek istedikleri de; İnönü’nün bu gezme esnasında mahallelere kalabalık mı gidilsin? Yoksa az katılımla mı olsun? oldu.

25 MUHTARDAN 7 MUHTAR KATILMADI

Şişli’de 25 mahalle muhtarı bulunuyor. İnönü’nün yönetim tarzından dolayı muhtarların bir bölümü rahatsız olukları ifade ediliyordu. Bunun en önemli ispatı olarak ta İnönü’nün bu toplantısına 25 mahalle muhtarından 7’sinin katılmaması oldu. Katlan muhtarların bir bölümü de yaşadıkları bu durumdan sonra Şişli Belediye Başkanı İnönü’ye karşı güvenlerinin kalmadığı belirtiliyor.   

İNÖNÜ MUHTARLARA RANDEVU DAHİ VERMİYORDU

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin Tv Şişli ekranlarından muhtarların da olduğu bir ortamda Hayri İnönü’ye muhtarların randevu alamadıklarını sormuştu. İnönü’de öyle bir durumun olmadığını ifade etmişti.

İNÖNÜ AÇIKLAMASINA RAĞMEN RANDEVU VERMEMİŞTİ

İnönü’nün bu açıklaması üzerine bazı muhtarlar tekrar randevu talep etmişler ama İnönü hala randevu vermemişti. Muhtarların bir bölümü de bu durumu protesto etmek için toplantıya gelmedikleri belirtiliyor.

HİZMET ALAMAYAN MUHTARLARDAN İNÖNÜYE PROESTO

Bazı muhtarların da Şişli Belediyesi’nden mahallelerine hizmet alamadıkları ve belediyede kendilerine hiçbir muhatap bulamadıkları için protesto ederek toplantıya katılmadıkları yönünde. Üstelik muhtarlar İnönü’ye yaşadıkları bu durumu anlatmalarına rağmen yine hiçbir şeyin değişmediği için tepki gösterdikleri belirtiliyor.   

ŞİŞLİ’DE YAŞANAN KRİZLERİN GERÇEK NEDENLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Şişli Belediyesi hizmetten ziyade sansasyonlarla anılmaya devam ediyor. İnönü sürekli bu durumu hep birilerine mal etmeye çalışıyordu. Sürekli haklı olan hep kendisi, suçlu olanda kendi getirdiği ama sonradan da gönderdiği yönetici ve personeli olmuştu. Ama süreç ilerledikçe tüm gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ŞİŞLİ’Yİ TEHLİKELER BEKLİYOR

Artık Şişli’nin siyasi kulislerinde yaşanan tüm bu olaylardan sonra da Şişli’deki asıl problemin Hayri İnönü olduğu konuşulmaya başlandı.

Önümüzdeki günlerde de Hayri İnönü’nün daha birçok kargaşaya neden olacak uygulamalar içerisine olmaya da devam edeceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.