İnönü ‘Sen kimsin’ diyen Meriç’i görevden alıyor

İnönü ‘Sen kimsin’ diyen Meriç’i görevden alıyor

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü Sarıgül’e yakınlığı ile tanınan ve Şişli Belediye Başkan Hayri İnönü’ye ‘Sen kimsin! Ben seni tanımıyorum’ diyen Şişli Meclis Üyesi ve Şişli Kent Konseyi Başkanı Yavuz Meriç’i konsey başkanlığı görevinden almak üzere düğ

 Şişli Kent Konseyi üç ay önce seçim yaparak Şişli Meclis Üyesi ve Sarıgül’e yakınlığı ile bilinen, eski başkan yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu’nun bir numaralı adamı olan Yavuz Meriç seçilmişti.

KONSEY SEÇİMİ YENİDEN YAPILACAK

Gazetemize gelen istihbaratlarda Hayri İnönü’nün Şişli Kent Konseyi seçiminin yenilenmesi için tüm sivil toplum örgütlerine davetiye çıkardığı ve 29 Eylül 2014 Pazartesi günü seçim yapılacağı iddia ediliyor.  

Gazetemize Pazartesi gün yapılacak olan seçimle ilgili ciddi gelişmelerin yaşanacağı yönünde ihbarlar geliyor.

ŞİŞLİ GAZETESİ’NİN HABERLERİ TEK TEK GERÇEKLEŞİYOR

Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberlerin doğruluğu tek tek gün yüzüne çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde Hayri İnönü ve Yavuz Meriç arasında geçtiğini duyurduğumuz haberin doğruluğu bu gelişmeyle de kanıtlanmış oluyor.

İNÖNÜ: ‘KONSEY ÇALIŞMIYOR’ DEMİŞTİ

MERİÇ: ‘SEN KİMSİN’ DEMİŞTİ

Şişli Gazetesi’nde yaptığımız haberde; Şişli Belediye Başkan’ı Hayri İnönü’nün Yavuz Meriç’i makamına davet ederek; ‘Şişli Kent Konseyi olarak Şişli’ye hiçbir katkıda bulunmuyorsunuz. Üstelik bir de meclis üyesisiniz’ demesi üzerine Yavuz Meriç sinirlenerek ‘Sen kimsin! Ben seni tanımıyorum’ dediğinin haberini yapmıştık.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE DEĞİŞİKLİK OLACAK DEMİŞTİK

Şişli Gazetesi olarak yine geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde; Hayri İnönü’nün ‘Şişli Belediye Başkanı benim’  dediğinin ve önümüzdeki günlerde de Şişli Belediyesi’nde değişim yapılacağının da haberini yapmıştık.

Gazetemize gelen istihbaratlarda önümüzdeki günlerde Şişli Belediyesi’nde çok daha büyük değişiklikler olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.