İnönü yüzme yarışına katıldı

İnönü yüzme yarışına katıldı

Hayri İnönü, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na katıldı, Bebek Semt Girişimi’nin kampanyasına destek verdi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, bu yıl 27’ncisi düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na katılarak hem sporcu kimliğini ön plana çıkarttı, hem de Bebek Semt Girişimi’nin “Bebek’te Tekne Park’a Hayır” kampanyasına destek verdi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen, Anadolu yakasında Kanlıca İskelesi’nden başlayan ve Avrupa yakasında Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı önünde son bulan, 9 ülkeden 1870 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yaklaşık 6,5 kilometrelik Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı.

Hayri İnönü uzun bir parkurda ilk defa yüzdüğünü belirterek, “Ben genelde yüzerim; ama ilk defa böyle uzun bir parkurda yüzdüm. Önemli olan bitirebilmiş olmamdır. Çok da zevk aldım ve öneririm. Ben İstanbullu’yum. Boğaz’da daha önceden yüzdüm; ama bu şekilde ilk defa oldu. Herkesin yapabileceği kolay bir iş değil; ama herkesin denemesi gereken bir şey. Biraz cesaret işi.” açıklamasında bulundu.

Hayri İnönü, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını takdim ettikten sonra, Bebek semt sakinlerinin oluşturduğu “Bebek Semt Girişimi” platformunun standını ziyaret ederek kampanyalarına destek verdi.

“Bebek’te Tekne Park’a Hayır” oluşumu, Bebek Koyu’na ve kıyılarına 300 teknelik ve 150 araçlık bir yapılaşma girişimi olan İSTMARİN projesine karşı semt sakinlerinin meydana getirdiği bir platform.

hayri-inonu-kitalararasi-yuzme-yarisina-katildi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.