İnönü’den Şişli’de taşeronlaşmaya karşı ilk adım

İnönü’den Şişli’de taşeronlaşmaya karşı ilk adım

Şişli Belediyesi’nde taşeron bünyesinde çalışan temizlik işçileri, belediyenin iştiraki olan Kent-Yol’a bağlandı. Böylece Şişli’de taşeronlaşma ile mücadelede büyük bir adım atılmış oldu.

ŞİŞLİ’DE 120 İŞÇİ KENT-YOL’A GEÇTİ

Şişli Belediyesi, taşeronlaşmaya karşı mücadelede ilk adımı atarak 120 temizlik işçisini belediyeye bağlı Kent-Yol şirketinin bünyesine aldı. Belediyenin bu kararı ile temizlik işçileri, sendikal haklarını kazanmış oldu.

İŞÇİLERDEN HAYRİ İNÖNÜ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Taşeron bünyesinde olan Atlas Firması’na bağlı 120 temizlik işçisi, Şişli Belediyesi şirketi olan Kent-Yol’a geçti. Temizlik işçileri, Mecidiyeköy’den Gayrettepe’ye doğru tezahüratlar eşliğinde yürüyerek Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye teşekkürlerini sundular.

İŞÇİLER: “SİLKELE BAŞKAN SİLKELE”

“Silkele başkan silkele, taşeron bitti bitecek”, “Teşekkürler belediye başkanımız Hayri İnönü” pankartları açarak Mecidiyeköy’den başkanlık binasına yürüyen işçileri, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü kapıda karşıladı. İşçiler ve sendika yetkilileri, Hayri İnönü ile görüştüler ve teşekkürlerini ilettiler. Hayri İnönü, Şişli Belediyesi olarak her zaman emekçinin ve sendikal mücadelenin yanında olacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.