İpekiş yeni koleksiyonunu Paris’te tanıtacak

İpekiş yeni koleksiyonunu Paris’te tanıtacak

İpekiş’in yeni koleksiyonu Paris’te moda devleriyle buluşuyor.

Dünya moda devlerinin tercihi İpekiş, 12-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Paris Premiere Vision Tekstil Fuarı’na katılacak. Kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle fuarda fark yaratmayı amaçlayan İpekiş, Ultimate Collection adlı yeni koleksiyonunun dünya tanıtımını gerçekleştirecek.

İpekiş, uzun yıllardır katılımcı olarak ünlü moda markaları ve sektör profesyonelleriyle bir araya geldiği dış giyimlik kumaş moda fuarı Paris Premier Vision’da bir kez daha boy gösterecek. Moda tasarımcılarının gelecek sezonlardaki eğilimlerini ve dünyanın moda trendlerini belirleyici role sahip olan fuarda, İpekiş’in yeni ilkbahar-yaz koleksiyonu da görücüye çıkacak.

İpekiş’in yeni koleksiyon: Ultimate Collection
Dünya hazır giyim modasını ve trendlerini yakından takip eden ve bu trendlere uygun yenilikçi ürünleri müşterilerine sunan İpekiş, fuarda yeni koleksiyonu olan Ultimate Collection’ın dünya tanıtımını gerçekleştirecek. Aynı zamanda Woolmark Lisanslı  üyesi ve Cool Wool kumaş üreticisi  olan İpekiş’in özellikle en ince Avustalya Merino yünü, kaşmir ve ipek kullandığı; serinlik, hafiflik, akıcılık gibi özellikleriyle de öne çıkan kumaş koleksiyonunun dünya moda devlerinden yoğun ilgi göreceği tahmin ediliyor.

İpekiş Genel Müdürü Aşkın Kandil “Premiere Vision, dünya modasının nabzının attığı bir fuar olmanın yanı sıra sektör profesyonellerinin de buluşma noktası. Trendlerin belirlenmesinde önemli bir rehber olan fuarda yeni koleksiyonumuzu modanın önde gelenlerinin beğenisine sunacağız. Geçtiğimiz Eylül ayında katıldığımız fuardan da başta Moschino, Versace, Dolce& Gabbana ve Armani olmak üzere ünlü moda markalarından yoğun ilgi gördük ve son derece olumlu sonuçlarla döndük. AR-GE ve ÜR-GE’ye ciddi yatırım yapan İpekiş olarak dünya moda trendlerinde söz sahibi olmaya başladığımızı görüyor ve  bundan hem markamız hem de Türkiye adına gurur duyuyoruz.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.