İş Sağlığı ve Güvenliğine Dikkat Eden Personele ödül

İş Sağlığı ve Güvenliğine Dikkat Eden Personele ödül

Sultanbeyli Belediyesi, bünyesinde çalışan personellerinin iş sağlığı ve güvenliğine dikkat etmeleri için teşvik ediyor.

 İş sağlığı ve güvenlik kurallarına uyan çeşitli birimlerdeki 40 personele, Başkan Yardımcısı Ercan Akbulut, İnsan kaynakları Müdürü İbrahim Kurukol ve Fen İşleri Müdürü M. Muhsin Polat'ın katılımıyla teşekkür belgesi verildi.

Belediye bünyesinde görev yapan İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu, ilgili kanun kapsamında, çalışanlarıngüvenlik şartlarını iyileştirmek amacıyla hem bilgilendirici hem de teşvik edici çalışmalar yapıyor. Yılda dört kez toplanan komisyon, çalışmalar esnasında oluşabilecek riskleri en aza indirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürmekte. Komisyonda alınan kararlar önce birimlere iletiliyor, ardından personelin kurallara uyumları takibe alınarak oluşabilecek riskler azaltılıyor.

Bu kapsamda yapılan çalışmalara katılan ve aldıkları eğitimi sahaya yansıtan personele düzenlenen törenleteşekkür plaketi verildi.

Törene, plaket almaya hak kazanan 40 personelin yanısıra Başkan Yardımcısı Ercan Akbulut, İnsan kaynakları Müdürü İbrahim Kurukol ve Fen İşleri Müdürü M. Muhsin Polat katıldı.

Başkan Yardımcısı Akbulut teşekkür belgesi takdiminde yaptığı konuşmada Belediye personelinin iş sağlığı konusunda yapmış olduğu çalışmalardan bahsederek, bu konuya ne kadar önem verdiklerini dile getirdi ve sağlığın her şeyden önemli olduğunun altını çizdi.

İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Kurukol da, Belediyenin, Sultanbeyli genelinde iş sağlığı güvenliğine öncülük ettiğini söyledi ve bu alanda müdürlük olarak yaptıkları eğitim hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürü M. Muhsin Polat ise iş sağlığı ve güvenliği konusuna, azami ölçüde dikkat ettiklerini belirterek böyle bir uygulamanın ekiplerine güven verdiğine dikkat çekti. Polat "Sultanbeyli'ye hizmet ederken, görevimizi güvenle ve kazasız olarak yerine getiriyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.