İsmail Kartal'ın İstediği Yerli Golcü Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye Dönüyor

İsmail Kartal'ın İstediği Yerli Golcü Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye Dönüyor

İsmail Kartal'ın İstediği Yerli Golcü Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye Dönüyor

 

Fenerbahçe, transfer atağını sürdürerek eski futbolcusu Serdar Dursun'un Fatih Karagümrük'ten transferini resmi olarak açıkladı.

Fenerbahçe, transfer sezonunda adeta fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, teknik direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda, yerli golcü Serdar Dursun'u kadrosuna katma konusunda Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı. Transferin resmiyet kazanmasıyla birlikte, Fenerbahçe taraftarları Serdar Dursun'un dönüşüne sevinçle karşılık verdi.

Tekrar Fenerbahçe'nin Yolunu Tutacak

Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile anlaşması sonrasında, tecrübeli futbolcu takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Fatih Karagümrük'ten ayrılan 32 yaşındaki golcü, Fenerbahçe formasını tekrar giymeye hazırlandığını açıkladı. Taraftarlar, Serdar Dursun'un takıma katacağı enerji ve golcü yetenekleriyle ilgili heyecan içerisinde bekleyişlerini sürdürüyor.

Golcü Performansıyla Göz Doldurdu

Fatih Karagümrük'te geçirdiği sezon boyunca 25 maçta forma giyen Serdar Dursun, 6 golle takımına katkı sağladı. Tecrübeli futbolcu, performansıyla dikkat çekerek Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sıralara yerleşti. İsmail Kartal'ın öncelik verdiği bir diğer yerli golcü adayı olan Serdar Dursun, Fenerbahçe'nin hücum hattını güçlendirmeye aday. iddaci

Son Söz Serdar Dursun'un Performansında

Transfer sürecinde birçok sürprizle karşılaşan Fenerbahçe, Serdar Dursun'un transferiyle gücüne güç katmaya devam ediyor. Taraftarlar, tecrübeli golcünün yeşil sahalarda sergileyeceği performansla, takımın hedeflerine ulaşmasına olan inançlarını bir kez daha tazelemiş durumda. Transferin resmi olarak açıklanmasıyla birlikte, futbolseverlerin merakla beklediği yeni sezon öncesi heyecan dorukta.

deneme bonusu 150 TL

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.