İSPARK Otoparkları Bir Tık Ötede

İSPARK Otoparkları Bir Tık Ötede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK kent genelinde 100 bin kapasiteyle bin noktada hizmet verdiği otopark alanlarını akıllı telefona taşıdı.

       BELBİM işbirliğiyle hazırlanan akıllı cep uygulamasıyla sürücüler rahatça otoparklara ulaşabilirken en yakın otopark alanı navigasyon ile bulunabiliyor. Kent genelinde gereksiz otopark yeri arama derdinden sürücüleri kurtaran uygulama, anlık olarak personellerin kullandığı teknik donanımlı el terminalleri ile güncelleniyor.

       Uygulamayı indiren kullanıcılar özellikler kısmından açık, katlı ya da yol üstü otoparkları seçerek bulundukları noktaya en yakın otoparkları görebiliyorlar. Navigasyon özelliği ile de rota oluşturarak otoparklara rahatça ulaşıyorlar.

       IOS ve Android tabanlı akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayarlar için üretilen uygulamada otoparkların teknik özellikleri, boş veya doluluk oranları, fiyat tarifeleri ve ulaşım bilgileri de bulunuyor. Uygulamalar Apple Store ve Google Play’dan kolayca indirilebiliyor.

       Sürücülerin daha rahat ve güvenli park edebilmeleri için teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, “Günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen akıllı cep telefonları için BELBİM ile geliştirdiğimiz mobil uygulama ile vatandaşlarımızı otopark arama derdinden kurtarıyoruz. Dünya kentlerinde parklanma ile ilgili uygulanan son teknolojik sistemleri kentimize kazandırıp, faydalı hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

      Sürücülerden yoğun ilgi gören “ İSPARK Akıllı Cep Uygulaması “ trafik stresi yaşamadan araçlarını güvenle ve rahatça park etme imkânı sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.