İstanbul Ağrıspor Sürgün yedi

İstanbul Ağrıspor Sürgün yedi

Geçtiğimiz hafta sahasında oynadıkları Selimiyespor maçında yaşanan olaylardan dolayı ceza alan İstanbul Ağrıspor, Pazar günü oynayacağı Beykoz Çavuşbaşıspor maçını Şile Stadında oynayacak.

Geçtiğimiz hafta sahasında oynadıkları Selimiyespor maçında yaşanan olaylardan dolayı ceza alan İstanbul Ağrıspor, Pazar günü oynayacağı Beykoz Çavuşbaşıspor maçını Şile Stadında oynayacak.

Cezadan dolayı sürgün yiyen İstanbul Ağrıspor, sabahın erken saatlerinde yola çıkarak Saat 11.00’da sahada hazır olacak ve maçını oynayacak.
Aynı sıkıntıya maruz kalan Beykoz Çavuşbaşıspor takımı da İstanbul Ağrıspor’un yediği cezaya adeta ortak edildi.

İstanbul Ağrıspor maçını oynamak için 75, Beykoz Çavuşbaşıspor takımı ise 60 Km. Yol kat edecek. Olay çıkaran takımlara prim tanımayan AFDK, bu önemli maçı Şile Stadına aldı.

Rövanş için sahaya çıkacaklar

Sezonun ilk maçında deplasmanda Beykoz Çavuşbaşıspor’a konuk olan ve rakibine 6-4 gibi farklı bir skorla mağlup olan İstanbul Ağrıspor, bu mağlubiyetin rövanşını almak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Pazar günü sezonun ikinci devresinin ilk maçında Şile Stadında ligde ilk yenilgilerini aldıkları rakipleri Beykoz Çavuşbaşıspor’u konuk edecek olan İstanbul Ağrıspor’da gözler bu önemli maça çevrildi. Haftayı 3-3’lük Selimiyespor beraberliği ile kapayan sarı-siyahlılar, bu maçı kazanıp ligin ikinci devresine hem galibiyetle başlamak hem de rakibinden rövanşı almayı amaçlıyor.

Hazırlıkların iyi bir ortamda devam ettiğini söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Latif Yaşlı, takım olarak bu önemli maça büyük önem verdiklerini, kazanmak için saha içinde oyun kuralları çerçevesinde her şeyi yapacaklarını söyledi. Sezonun ilk maçında kaybettikleri Beykoz Çavuşbaşıspor maçından bu güne epey bir zamanın geçtiğini, takım olarak ilk haftadaki görünümün çok uzağında olduklarını söyledi. Cezalarından dolayı maçlarını Şile Stadında oynayacaklarını söyleyen Yaşlı, taraftarlarının bu önemli maça büyük ilgi göstermesini beklediklerini söyledi. Rövanş için sahaya çıkacaklarını söyleyen İstanbul Ağrıspor Kulüp Başkanı Mehmet Latif Yaşlı, takım olarak bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılıp ilk iki iddialarını sonuna kadar sürdürmek istediklerini dile getirdi.

istanbul-agrispor-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.