İstanbul Ağrıspor top başı yaptı

İstanbul Ağrıspor top başı yaptı

Süper Amatör Ligin yeni ve iddialı takımlarından İstanbul Ağrıspor 2018-2019 sezonu hazırlıklarına Pendik Sahil Sahasında yaptığı antrenmanla başladı.

Süper Amatör Ligin yeni ve iddialı takımlarından İstanbul Ağrıspor 2018-2019  sezonu hazırlıklarına Pendik Sahil Sahasında yaptığı antrenmanla başladı.

Sarı-siyahlı Pendik ekibinin Başkanı Mehmet Latif Yaşlı ile Yönetim Kurulu’nun da takip ettiği ilk çalışmada Teknik Sorumlu Muzaffer Aydın ve Antrenör Ersin Keskin’de idmandan önce futbolcularla kısa bir konuşma yaptılar.

Teknik Direktör Muzaffer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen ve 25 futbolcunun katıldığı sezonun ilk çalışması yaklaşık 1 saat sürerken, İstanbul Ağrısporlu futbolcular hafif koşulardan sonra topla çalışmalar yaptılar.

İstanbul Ağrıspor Kulüp Başkanı Mehmet Latif Yaşlı ” Yeni sezonun İstanbul Ağrıspor’a ve tüm amatör camiaya hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul Ağrıspor camiası olarak kenetlendik, tek hedefimiz var Süper Amatör Ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak. Bunun için teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyor, onlara yeni sezonda başarılar diliyorum ” dedi.

Murat Nazik

istanbul-agrispor-014.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.