İstanbul Ağrıspor’a Dev Sponsor

İstanbul Ağrıspor’a Dev Sponsor

İstanbul Birinci Amatör Lig 16. Grupta mücadele eden İstanbul Ağrıspor Kulübü dev sponsor ile hedefini daha yükseklere taşımak için büyük adım attı.

İstanbul Birinci Amatör Lig 16. Grupta mücadele eden İstanbul Ağrıspor Kulübü dev sponsor ile hedefini daha yükseklere taşımak için büyük adım attı.

Yüzlerce farklı EWC kodu ile tesisine atık kabul edebilen Merkezi Tuzla’da bulunan, Türkiye’nin birçok ilinde şubeleri olan ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş’, tehlikeli ve tehlikesiz türden birçok atığın toplanmasını, ayrıştırılmasını, geçici depolamasını, ara depolamasını, arındırılması, işlenmesini ve geri kazanımını, çevre mevzuatına göre mükemmel bir şekilde sürdürüyor.

Spor’a ve Sporcuya tam destek

Türkiye’nin birçok Büyük İlinde faaliyetlerini nizami bir şekilde sürdürerek Çevreciliği de bir anlamda herkese aşılayan ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş’, Spor Kulüplerine de verdiği destekle adından söz ettirmek için yola çıkmış oldu. İstanbul Anadolu yakası takımlarından Birinci Amatör Ligde mücadele eden Pendik temsilcilerinden İstanbul Ağrıspor’a Ana sponsor olarak verdiği destekle camianın yanında olduğunu gösteren ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş’, Sarı-siyahlı takıma ilk etapta malzeme desteği verdi.

Türkiye’nin ve Dünyanın sayılı hatta en prestijli firmaları arasında ilk onlarda yerini alan ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş’, bundan böyle Futbol, Voleybol ve Hentbol Liglerinde mücadele eden birçok spor kulübüne de destek vermeye hazırlanırken, ilk desteğini İstanbul Ağrıspor’a vererek bir yerden başlamanın mutluluğunu yaşadı ve sarı-siyahlı kulübe de desteğiyle büyük sevinç yaşattı. ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş’, Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık, sporun ve sporcunun yanında olduklarını İstanbul Ağrıspor’a verdiği destekle göstermiş oldu. Sponsorlukla ilgili bir açıklamada bulunan ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık, Spor’u her anlamda desteklediklerini Futbol başta olmak üzere Hentbol ve Voleybol Kulüplerine de gerekli desteği vereceklerini söyledi. Geri dönüşümde Türkiye’nin birçok İlinde sosyal sorumluluk projelerine de imzasını atan ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş’de Başkan Uğur Işık, Spor’a ve sporcuya hatta gençliğe gerekli yatırımı yapmak adına önemli bir adım attıklarını, Sponsorluk anlamında da ilk adımı İstanbul Ağrıspor Kulübüne verdikleri destekle attıklarını dile getirdi.

Yaşlı’dan Başkan Işık’a teşekkür

İstanbul Ağrıspor Kulüp Başkanı Mehmet Latif Yaşlı, kulüplerine verdiği destekten dolayı ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık’a ve ekibine teşekkür ettiğini söyledi. Spor Kulüplerine yapılan bu tür desteklerle camiaların büyümesinin önünü açan firmaların çoğalması gerektiğini söyleyen Başkan Yaşlı, İstanbul Ağrıspor Yönetim Kurulu adına ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık ve ekibini Spor’a ve sporcuya yaptıkları katkılarından dolayı kutladıklarını söyledi. Amatör Spor’un maddi ve manevi anlamda büyük desteklere ihtiyacı olduğunu hatırlatan İstanbul Ağrıspor Kulüp Başkanı Mehmet Latif Yaşlı, “Camiamızı yaptıkları bu jestle mutlu eden ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık ve ekibi, spor adına bir anlamda bizlere itici bir güç olmuştur. Bu desteği her zaman hatırlayıp onlarla birlikte olmaya gayret göstereceğiz. Spor Kulüplerine yapılan bu tür desteklerin ibadet olduğunu düşünüyorum. Bizler spor adamları olarak bu tür desteklerle inanın mutlu oluyor, bu mutluluğumuzu camialarımızla paylaşıp kartopu gibi büyütüyoruz. Bu güzel insanlara her daim saygı duymalıyız çünkü bizler gençliğe hizmet ederken eksiklerimizi de giderme adına gösterdikleri yaklaşımın birçok genci kötü alışkanlıklardan da uzaklaştırmış oluyor. Sadece sporu düşünen gençliğe gerekli desteği veren ve özellikle İstanbul Ağrıspor’a Ana Sponsor olarak bizlerin yanında olduğunu gösteren ‘AKADEMİ ÇEVRE A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık ve ekibine bir kez daha Yönetim Kurulumuz ve camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

agrispor.jpgistanbul-agrispor-19.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.