İstanbul Antrenörleri iftar yemeğinde buluştu

İstanbul Antrenörleri iftar yemeğinde buluştu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Derneği üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Derneği üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesinin geleneksek hale getirdiği iftar programı İBB Topkapı 1453 Sosyal Tesislerinde düzenlenirken, 750 Antrenör aynı sofrada buluştu.

Topkapı 1453 Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu ve yönetim kurulu, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Galatasaray Eski Yöneticisi Turgay Kıran, TFF İl Temsilciliği eski Başkanı Bahri Savaş, Eski Milli Futbolcu Oktay Derelioğlu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin, FIFA Yardımcı eski Hakemi ve Binali Kartal ile Avrupa Yakasında ikamet eden 750 Antrenör katıldı. Yemekte ayrıca Kulüp Başkanları, Yöneticiler ve Hakem Gözlemcileri ve Hakemler de yer aldılar.

Başkan Rıza Çavuşoğlu meslektaşlarını Yönetim Kurulu ile birlikte kapıda karşıladıktan sonra tek, tek masaları gezerek Antrenörlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza yaptığı konuşmasında, bu sene 3’ncüsünü tertipledikleri iftar yemeklerini geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Çavuşoğlu böylesine güzel bir organizasyonun gerçekleşmesinin İstanbul Antrenörleri adına çok güzel olduğunu kendisinin de bundan dolayı mutlu olduğunu, yoğun katılımdan dolayı onur ve gurur duyduğunu ifade etti, teşekkür etti. Antrenörlerin ve futbol camiasının Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramını tebrik eden Başkan Çavuşoğlu "Bu güzellikleri, samimi ve içtenlikleri spor camiasının her alanında görmeyi arzu ediyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese ayrı, ayrı teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Haber-Foto : Akgün Çokgez – Öner Yığrık

tufad-iftar1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.