İstanbul Esnafspor Altılıyı buldu

İstanbul Esnafspor Altılıyı buldu

İstanbul 2.Amatör ligi 13.grub takımlarından İstanbul Esnafspor, evinde misafir ettiği İstanbul Ataşehirspor'u üstün bir oyun sonunda 6-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

İstanbul 2.Amatör ligi 13.grub takımlarından İstanbul Esnafspor, evinde misafir ettiği İstanbul Ataşehirspor'u üstün bir oyun sonunda 6-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Sarıgazi Stadında oynanan ve Yavuz Özdemir, Kenan Barış Soysal, Erdal Eren Uğurcuklu hakem triosunun yönettiği mücadeleye İstanbul Esnafspor hızlı başladı, sağ ve sol kanadı etkili kullanan ev sahibi ekip baskılarının sonucunu 20.dakikada attığı golle aldı.

Goller peşpeşe geldi

Ersan'ın indirdiği topa ceza sahası dışından sert ve düzgün vuran Onur topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra sağ kanattan Oğuz'un getirdiği topun gelişine sert vuran Emrah Bolelli takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı İstanbul Esnafspor'un üstünlüğü ile geçildi.

Esnafspor ikinci yarı coştu

İkinci yarıya skor üstünlüğünü elinde tutarak başlayan Sancaktepe temsilcisi rakibi karşısında etkili oynamayı sürdürdü. Güzel oyununu Ersan, Onur, Alperen ve Onur'un attığı 4 golle taçlandıran İstanbul Esnafspor mücadeleyi 6-1 kazanmasını bildi. Konuk ekibin tek sayısını Fatih kaydetti.

Bu galibiyetle 8 puana yükselen İstanbul Esnafspor önümüzdeki hafta deplasmanda Gülensuspor'la karşılaşırken, 7 puanda kalan İstanbul Ataşehirspor evinde Maltepe Yıldızspor'u misafir edecek.

 

istanbul-esnafspor1-003.jpgistanbul-atasehirspor-001.jpgistanbul-esnafspor2-002.jpgistanbul-esnafspor3-002.jpgistanbul-esnafspor4-002.jpgistanbul-esnafspor5-002.jpgistanbul-esnafspor6-002.jpgistanbul-esnafspor7-002.jpgistanbul-esnafspor8-002.jpgistanbul-esnafspor9-002.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.